Psykologi, lastenpsykiatria, Tampere, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lastenpsykiatrian vastuualueella hoidetaan 6-12-vuotiaita lapsia, joilla on vaikeita, toimintakykyä heikentäviä psyykkisiä oireita, kuten mielialahäiriön, ahdistuneisuushäiriön, käytöshäiriön, aktiivisuuden ja tarkkaavuudenhäiriön, syömishäiriön tai sosiaalisen vuorovaikutuksen häiriön oireita.

Yksikön psykologin työtehtäviin kuuluvat muun muassa psykologisten arviointien ja erilaisten lastenpsykiatristen tukimuotojen toteuttaminen sekä osallistuminen moniammatillisessa työryhmässä lapsen ja perheen lastenpsykiatrisen hoidon tarpeen arviointiin, hoidon suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja kollegiaalista tukea on aina saatavillasi.

Voit hakea tehtävää, mikäli olet laillistettu psykologi. Edellytämme sinulta kokemusta kliinisen psykologin työstä, lasten hoidollisista tapaamisista, lasten psykologisista tutkimuksista sekä perheiden kanssa työskentelystä. Psykologin ammatillisen asiantuntemuksen lisäksi valinnassamme painotamme kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että toimimiseen työryhmän jäsenenä. Arvostamme hyviä psykologian tietoja ja taitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä myönteistä suhtautumista työn ja toimintamallien kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä:
 Aloitusajankohta määräaikaisessa sijaisuudessa on 28.10.2024 alkaen. Sijaisuuden kesto on 27.6.2025 asti.
 Työ on kokoaikatyötä.
 Koeajan kesto on neljä kuukautta.
 Sinulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.
  Ennen tehtävän vastaanottamista sinun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemus Kuntarekryssä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-3394-24/fi_FI