Sairaanhoitaja, Avalon Lastensuojelupalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kokenut ja kehittämismyönteinen sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja, joka on kiinnostunut modernin sijaishuollon toiminnan rakentamisesta ja kehittämisestä? Oletko kiinnostunut mielenterveys- ja päihdetyöstä ja haluaisitko kehittää sekä syventää osaamistasi tällä saralla? Oletko kiinnostunut luonnon ja eläinten hyvinvointivaikutuksista lastensuojelutyössä? Saattaisit olla etsimämme henkilö.

Nuorisokoti Avalon on erityistason lastensuojeluyksikkö Siuntiossa, lastensuojelun sijaishuollon tarpeessa oleville nuorille. Nuorisokoti Avalon on suunnattu pääasiassa 13-17 vuotiaille päihde- sekä elämänhallinnan haasteiden kanssa kamppaileville nuorille. Sijoitukset voivat olla lyhyt- tai pitkäkestoisia ja sijoituksen aikana nuoren elämäntilanne arvioidaan kokonaisvaltaisesti ja hänelle rakennetaan tarkoituksenmukainen kuntoutussuunnitelma. Nuorisokoti Avalon on kotimainen yksityisomistettu yritys, jonka omistajat ovat tiivisti mukana arjen toiminnassa.

Avalonin asiakasohjausprosessissa kiinnitämme erityisesti huomiota sijoitettavien nuorten omaan motivaatioon ja sitoutumiseen kuntoutukseen. Avalonissa vältämme nuorten kanssa vastakkainasettelua ja kaikki Avalonin nuoret ovat puheella ohjattavia ja yhteistyökykyisiä. Avaloniin sijoitetut nuoret pääsevät hyvällä prosentilla kiinni elämään ja lopettavat päihteidenkäytön, suurin osa Avaloniin sijoitetuista nuorista kotiutuvat perheidensä luokse. Väkivaltatilanteita tai väkivallan uhkaa ei Avalonissa ole viimeiseen kahteen vuoteen ollut lainkaan ja teemme kovaa työtä hyvän ilmapiirin säilyttämiseksi.

Etsimme nyt vastuusairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työryhmä koostuu vastuusairaanhoitajan lisäksi kahdeksasta ohjaajasta ja yksikön johtajasta, sekä vahvasti työryhmän tukena olevasta toimintaterapeutista ja yrityksen yrittäjistä.
Vastuusairaanhoitaja vastaa seitsemän paikkaisen osaston lääkehoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Vastaat yksikön lääkehoitosuunnitelmasta ja ohjaajien lääkeluvista yhdessä yhteistyö farmaseutin ja lääkärin kanssa. Vastuusairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu nuorten terveydenhuollon sekä erikoissairaanhoidon palvelutarpeen arviointi ja koordinointi sekä osallistuminen hoitokokouksiin ja lääkärinkäynteihin. Työparinasi toimii ohjaajien lisäksi yksikön toinen vastuusairaanhoitaja ja toimintaterapeutti.
Vastuusairaanhoitaja osallistuu lisäksi ohjaajan työhön, jonka käytännön työtehtäviin kuuluu kasvatustyö, arviointityö, omaohjaajatyö, perhetyö, dokumentointi sekä yhteydenpito eri yhteistyötahoihin ja nuorten verkostoihin.

Vastuusairaanhoitajan ja ohjaajan tehtävässä edellytetään nuoria ja perheitä kunnioittavaa työotetta, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä ajokortti ja ajotaitoa.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisen lain (2002/504) mukaisen rikosrekisteriotteen.

Kelpoisuusvaatimus: Terveysalan soveltuva AMK tutkinto, sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja.

Lisätietoa työtehtävästä antaa toiminnanjohtaja Linda Engblom p. 050 551 4437
Jätäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi mahdollisimman pian, haastattelut käynnistetään jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:linda.engblom@nuorisokotiavalon.fi