Osastonlääkäri, Geriatrian poliklinikka, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 24.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Helsingin sairaalan geriatrian poliklinikka hakee geriatria tai muun soveltuvan erikoisalan erikoislääkäriä osastonlääkärin virkaan 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Myös erikoistumiskoulutuksen loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan haussa.

Geriatrian poliklinikka toimii Sturenkadulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Työmme painottuu muistisairauksien diagnostiikaan ja hoitoon. Kokonaisvaltainen geriatrinen arviointi on toimintaotteemme. Työkavereinasi on geriatreja ja erikoistuvia lääkäreitä, sairaanhoitajia, muistikoordinaattoreita sekä fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja, psykologi, osastosihteeri ja puheterapeutteja.
Konsultaatiomahdollisuudet neurologian, geropsykiatrian ja radiologian kanssa ovat joustavat ja tiiviit. Kouluttautumismahdollisuudet ovat hyvät. Monella erikoislääkäreillämme on muistisairauksien erityispätevyys. Meillä voit edistää omaa muistisairauksien erityispätevyyskoulutustasi 6 kk ajalta.

Geriatrian poliklinikalla työsi on pääsääntöisesti lähityötä sisältäen potilasvastaanottoja, konsultaatioita, muistikoordinaattorien työparina toimimista, sekä erikoistuvien lääkärien ohjausta. Työ kokonaisuudessaan edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta. Perehdytämme sinut hyvin työhösi.

Meitä on poliklinikallamme yli 40 tekijää ja yhdessä laajan verkostomme kautta toteutamme hyvää ja vaikuttavaa hoitoa iäkkäille . Työilmapiirimme on hyvä ja kannustava. Sitä heijastelee saamaamme asiakaspalautte v. 2024; NPS-lukumme 86 (315 vastaajaa). Toimimme läheisessä yhteistyössä terveysasemien, kotihoidon lääkäreiden, sairaalaosastojen, Helsingin kotihoidon ja palvelukeskusten sekä alan järjestöjen ja tutkimusta tekevien tahojen kanssa.
Tule mukaan! Ota yhteyttä! Kerromme lisää!

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valitun tulee esittää lain sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-03-578-24