Lähihoitaja, NONNA East Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei lähihoitaja, tarvitsemme Sinua Nonna Kallavedellä Kuopiossa!

Ikäihmisten yhteisölliseen palvelutaloon Nonna Kallaveteen haetaan lähihoitajaa. Tarvitsemme lähihoitajaa tekemään kanssamme Nonna Kallavedestä paras paikka ikäihmisille asua ja elää yhteisöllisesti. Etsimme juuri sinua, joka pidät työstäsi ikäihmisten parissa. Mikäli koet aitoa halua luoda asukkaillemme onnellista arkea, auttaa heitä päivittäisissä asioissa sekä huomioit asukkaamme yksilöllisesti, olet etsimämme henkilö.

Tehtävänkuvasi on monipuolinen. Pääsääntöinen työtehtäväsi on toteuttaa asukkaidemme laadukasta kotihoitoa palvelusuunnitelman mukaisesti. Nonna-talossa toteutat asukkaillemme myös erilaisia kotiin vietäviä tukipalveluita ja toteutat omalta osaltasi myös Nonna-talon yhteisötoimintaa sekä osallistut asukkaiden ruokailun toteuttamiseen iltaisin ja viikonloppuisin. Kuuntelemme sekä asukkaitamme että työntekijöitämme tarkalla korvalla ja haluamme kehittää sen perusteella toimintaamme. Arvomme välittäminen, kehittäminen, innovatiivisuus ja ekologisuus näkyvät meillä jokapäiväisessä työskentelyssä. Meillä saat tehdä arvokasta ja merkityksellistä työtä!

Odotamme sinulta:

Kelpoisuutena tehtävään on lähihoitajan tai vastaava aiempi tutkinto.
Työkokemusta hoitoalalta, mielellään kotihoidosta tai vanhustyöstä, aiempi työkokemus myös muilta aloilta lasketaan eduksi
Työssä edellytetään hoitotyön tuntemusta, päätöksentekokykyä ja hyviä yhteistyötaitoja
Kykyä ohjata asukkaiden harrastus- tai kerhotoimintaa
Voimassa olevat lääkeluvat tai mahd. suorittaa ne heti työsuhteen alkaessa
Tarjoamme sinulle:

Yhteisöllisen työpaikan upouudessa Nonna-talossa
liikunta - ja kulttuuriseteli
Kilpailukykyisen palkan - käytämme PK-seudun palkkataulukkoa ja huomioimme aiemman työkokemuksen ja koulutuksen myös muilta aloilta
Edullisen työpaikkaruokailun
Virkistyspäivät
Kaikissa yli 3 kuukauden työsuhteissa tarkastamme rikosrekisteriotteen iäkkäiden kanssa työskentelyä varten. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työaika jaksotyö, tasoittumisjakso 6 vkoa, työvuorot klo 7-21 välillä, myös viikonloppuisin.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja tutustutaan lisää!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://nonnakallavesi.fi