Koulunuorisotyöntekijä - hyvinvointikoutsi (hakua, Alavuden kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hakuaikaa jatketaan 30.9.2024 klo 23.59 saakka. Aiemman hakuajan puitteissa hakeneet otetaan huomioon tehtävää täytettäessä!

Etsimme koulunuorisotyöntekijäksi hyvinvointikoutsia tukemaan 5.-9. luokkalaisten lasten ja nuorten arkea kouluillamme. Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.10.2024-30.6.2025.

Kehittämishankkeemme tavoitteena on parantaa lasten ja nuorten hyvinvointia heidän itsensä valitsemilla hyvinvoinnin teemoilla sekä tukea yhteisöllisyyttä ja yhteistyötä oppilaiden, koulun henkilökunnan sekä huoltajien välillä. Aito kohtaaminen ja läsnäolo sekä ennaltaehkäisevä työote ovat oppilaiden kanssa työskennellessä tärkeitä toimintatapoja.

Ohjaavana ja osallistuvana aikuisena olet mukana harrastus- ja nuorisotyössä lasten ja nuorten vapaa-ajalla, ohjaat kouluilla järjestettäviin harrastuksiin ja kerhoihin sekä järjestät toimintaa välitunneille. Erityinen painopiste on liikunnallisen elämäntavan edistäminen ja liikkumattomuuden torjuminen.

Työsi on yhteisöllistä verkostoyhteistyötä paikallisten ja alueellisten toimijoiden kanssa, mutta koulunuorisotyöntekijänä voit tehdä myös yksilötyötä. Koulupäivän aikana osallistut tarvittaessa oppitunneille tilanteissa, joissa vahvistetaan ryhmän yhteistyötä ja autetaan oppilaita siirtymätilanteissa.

Koulunuorisotyöntekijä kuuluu nuorisopalvelun tiimiin, jossa hän tekee tiivistä yhteistyötä koulun henkilökunnan ja oppilashuollon kanssa. Tehtävänkuva edellyttää oma-aloitteista ideointia ja tekemistä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan tutkinto, nuoriso- ja yhteisöohjaajan tutkinto tai muu soveltuva toisen asteen ammatillinen tutkinto. Hakijalle eduksi lasketaan suuntautuminen ja kokemus nuoriso- ja liikunta-alasta.

Tehtävään valitun tulee toimittaa 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saannista hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ja esittää rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun asetuksen 504/2002 mukaisesti.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.
Palkkaus KVTES:n mukainen
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619808/fi_FI