Lähettämötyöntekijä viikonlopputyöhön (16h/vko), Fazer Leipomot Oy.
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 19.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt Vantaan leipomon lähettämöön lähettämötyöntekijöitä. Työtehtävät lähettämössä sisältävät teollisen leipomon keräily-, lastaus-, ja purkutehtäviin. Päätehtävänäsi lähettämössä on leipomotuotteiden asiakaskohtainen manuaalinen keräily käsin. Osa käsin keräilystä tapahtuu viileätilassa. Lähettämötyöntekijänä olet varmistamassa omalla työpanoksellasi herkullisten tuotteidemme toimitusvarmuutta asiakkaillemme.

Kyseessä on osa-aikatyö (16 h/vko) ja vuorot sijoittuvat viikonlopulle, eli työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen ohelle. Työajat ovat lauantaisin klo 11-21 ja sunnuntaisin klo 14-00. Kahdesta tarjoamastamme työsuhteesta toinen on vakituinen ja toinen määräaikainen sijaisuus 31.8.2025 saakka. Ilmoitathan hakemuksellasi kummasta työsuhteesta olet kiinnostunut.

Miksi Fazer Leipomot?

Pääset osaksi kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Tuemme jatkuvaa oppimista sekä ammatillista kasvua. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita sekä oivaltamisen iloa. Teemme aktiivisesti töitä hyvinvoinnin, työssä jaksamisen ja yhteenkuuluvuuden eteen.

Me Fazerilla haluamme luoda monimuotoisuuden ja osallisuuden kulttuurin sekä tarjota tasavertaisen työyhteisön, jossa kaikkia työntekijöitä kunnioitetaan ja jossa työympäristö koetaan motivoivaksi ja turvalliseksi. Työntekijämme ovatkin kokeneet, että työskentelyilmapiiri on ollut leipomolla rento ja töihin ollut kiva tulla, kun vastassa on mukavat työkaverit.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Haemme joukkoomme leipomolle positiivisen asenteen omaavia, oma-aloitteisia ja yhteistyötaitoisia työntekijöitä. Arvostamme erityisesti elintarvike-, logistiikan ja prosessialan opintoja sekä aikaisempaa työkokemusta lähettämö- tai varastotyöstä. Trukinajotaitoa vaaditaan osassa tehtävissämme, joten trukkikortti katsotaan eduksesi. Lisäksi työ edellyttää suomen kielen taitoa sekä valmiutta työskennellä vuorotyössä.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi tehtävään viimeistään torstaihin 19.9. mennessä linkin kautta: https://fazergroup.onecruiter.com/jobs/279529-lahettamotyontekijoita-vantaan-leipomoon

Ruokaelämyksiin keskittyvänä yrityksenä Fazer mahdollistaa jokaiselle päivän parhaista hetkistä nauttimisen. Missiomme, Ruokaa, jolla on merkitys, rakentuu vankalle, yli130-vuotiaalle perinnöllemme, kuluttajalähtöisyydelle ja innovaatioille kehittäessämme tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja. Noin 5 000 omistautuneen ammattilaisemme voimin keskitymme kuluttajatuotteisiin ja suoraan kuluttajaliiketoimintaamme Pohjois-Euroopassa, minkä lisäksi tuotteitamme viedään yli 40 maahan. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä ohjeita, jotka pohjautuvat konsernin arvoihin ja YK:n Global Compact -aloitteen periaatteisiin. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli 1,2 miljardia euroa.

Northern Magic. Made Real.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://fazergroup.onecruiter.com/jobs/279529-lahettamotyontekijoita-vantaan-leipomoon