Hitsauskoordinaattori, Henkilöstöliiga Turku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt pätevää Hitsauskoordinaattoria/Työnjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tämä alati toimintaansa ja asiakaskuntaansa kasvattava yritys toimii kokonaisvaltaisena ja valtakunnallisena metallialan sopimustoimittajana. Yrityksellä on merkittävä rooli mm. rakennustuoteteollisuuden ja telakkateollisuuden kumppanina. Yritys sijaitsee Turun talousalueella.

Tehtävä:

Etsimme yrityksen hitsaustoiminnoista vastaavaa työnjohtajaa, joka ottaa kokonaisvastuun eri projektien hitsaustyön laatustandardien toteutumisesta ja varmistaa luotettavan toiminnan käytännössä. Tehtävässäsi olet myös työhön osallistuva ja työaikasi sijoittuu päivään.

Edellytämme:

Valittavalla henkilöllä on oltava IWS-pätevyys ja mahdollisuus sitoutua tehtävään pidemmäksi ajaksi.

Tarjoamme:

Mielenkiintoisen ja vastuullisen roolin yrityksessä, jonka näkymät ovat hyvinkin positiiviset. Lisäksi saat osaavan ja motivoivan työyhteisön tuen, puhumattakaan tehtävän vastuisiin nojaavasta ja kilpailukykyisestä palkkauksesta.

Hakeminen:

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostilla vesa.suominen@henkilostoliiga.fi

Hakemustasi toivomme viimeistään 22.9.2024 mennessä tämän hakuilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen.

Tunnemme Työt ja Tekijät.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22007637