Kotisiivoojia Kotipalvelu Mehiläisen pääkaupunkis, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meitä mehiläisiä on jo 40000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin!

Haemme nyt siivoojia laajentamaan Mehiläisen kotisiivouspalveluita pääkaupunkiseudulla.
Oletko asiakaspalveluhenkinen, haluat kehittyä työssäsi ja päästä vaikuttamaan palvelun laatuun? Nyt voit päästä osaksi työyhteisöä, jossa kuunnellaan aidosti työntekijän kehitysehdotuksia.

Siivoojat ovat etulinjassa varmistamassa asiakkaidemme palvelukokemusta.Työhön voi kuulua siivouksen lisäksi pyykkihuoltoa, muuttosiivouksia ja kesäaikaan ikkunoiden pesua.Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisinklo 8:00-18:00välille, mutta voi sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonloppuvuoroja.Otamme huomioon toiveesi niin työkohteiden kuin työaikojenkin suhteen.

Palkkaus:Mehiläisen siivouspalveluissa on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus, palkkaluokka G13A(pääkaupunkiseutu). Tuntipalkka on kokemusvuosista riippuen12,64-13,90 euroa.

Perehdytys tehtävään tehdään perusteellisesti Mehiläisen tiimiesihenkilön ja nykyisten siivoojien avustuksella.

Mitä siivoojantyössä menestymiseen tarvitaan?

Meillä on Mehiläisen siivouspalveluissa pitkäaikaisia työntekijöitä ja erittäin tyytyväiset asiakkaat.Työ on monipuolista siivous- ja asiakaspalvelutyötä ja tehtävät vaativat itsenäistä, oma-aloitteista ja joustavaa palveluasennetta. Sovit meille, jos olet valmis tuottamaan laadukasta palvelua ja vahvistamaan työyhteisöämme omalla persoonallasi. Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja työntekijöiden toiveita ja kehitysehdotuksia kuunnellaan. Olemme panostaneet vahvasti valmentavaan esihenkilötyöhön ja tukenasi on koko hallinnon tiimimme.

Odotamme hakijalta vähintään vuoden kokemusta puhtaanapitoalalta Suomessa. Toimitilasiivoojan tai laitoshuoltajan tutkinto tai osatutkinto katsotaan eduksi. Etua on myös aloitetuista opinnoista. Edellytämme vähintään B1-tason suomen kielen taitoa. Katsomme näiden lisäksi eduksi aikaisemman muun asiakaspalvelukokemuksen.

Mehiläisen tavoitteena on olla yksi Suomen houkuttelevimmasta työnantajista. Olemme erittäin moderni ja joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja jokainen voi aidosti vaikuttaa oman yksikkönsä onnistumiseen. Isona konsernina pystymme tarjoamaan paljon erilaisia kasvumahdollisuuksia ja urapolkuja Mehiläisen sisällä.Yksi osa henkilöstön huomioimista on erilaisten etujen tarjoaminen muun muassa terveyteen, liikuntaan ja hyvinvointiin sekä matkustamiseen liittyen sekä alennuksia yhteistyökumppaneiden palveluista.

Kiinnostuitko? Jätä suomenkielinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin13.10.2024mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja teemmepalkkauksia jo hakuaikana.

1.1.2024 voimaan tulevan lain velvoittamana tarkistamme rikosrekisteriotteen uusilta työntekijöiltä iäkkäiden henkilöiden sosiaali- ja terveyspalveluissa, kun henkilö aloittaa tehtävässään 1.1.2024 tai myöhemmin (741/2023, 28 §). Kotisiivoojan työhön kuuluu olennaisesti työskentelyä henkilökohtaisessa vuorovaikutuksessa iäkkäiden henkilöiden kanssa.

Voit lähettää myös avoimen hakemuksen tai kysyä lisää avoinna olevastatehtävästä:
MargitNoormägi,margit.noormagi@mehilainen.fi
Mehiläisen siivouspalveluiden tiimiesihenkilö

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Helsinki-Arkadiankatu-6/Kotisiivoojia-Kotipalvelu-Mehilisen-pkaupunkiseudun-tiimiin_R0032718-1/apply