Metallityöntekijä, Alrekry Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt metallityöntekijää Askolaan. Voit olla vasta valmistunut tai kokemuksen kautta oppinut, metallialasta kiinnostunut tekijä.

Työtehtäviisi kuuluu erilaisten kappaleiden MIG-hitsaamista sekä käsin että robottia apuna käyttäen. Työpäiviisi voi kuulua myös muita avustavia metallitöitä kuten esimerkiksi kokoonpanoa. Tämä sopii hyvin sinulle, joka olet robottihitsaamisesta kiinnostunut ja hieman metallialalta kokemusta kartuttanut työntekijä.

Töitä tehdään arkisin 7:00 - 15:30.

Kaikkiin työtehtäviisi saat perehdytyksen ja osaavan työyhteisön tuen. Otamme huomioon kaikki hakemukset. Voit olla vasta hitsausurasi alussa tai jo pidemmän kokemuksen kartuttanut metallialan ammattilainen.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, keskustelen mielelläni kanssasi lisää tehtävästä: 050 380 2656 / Anne Järvelä tai hr.alrekry@alrekry.fi.

Tehtävää voit hakea täyttämällä työnhakulomakkeen osoitteessa Alrekry.fi.

Haastattelun voimme sopia sinun aikataulujesi mukaisesti joko etäyhteyksin tai paikan päällä.

Jos tämä tehtävä ei ollut sinua varten, niin lähetä meille avoin hakemus. Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://alrekry.fi/jobs/metallityontekija-askola-2024-09-05/?lang=fi