Terveyskeskuslääkäri Puumala (PTH), Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan perusterveydenhuoltoon Puumalaan terveyskeskuslääkäriä 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työ Puumalan hyvinvointiasemalla on pääasiassa vastaanottotyötä ajanvaraus- ja kiireellisellä vastaanotolla. Tämän lisäksi työhön kuuluu neuvolatyötä, kotisairaanhoitoa, koululääkärin työtehtäviä sekä mielenterveys- ja päihdetyötä. Näiden pienempien osa-alueiden suhteen työnkuvaa voidaan muokata jokaisen omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Ympärilläsi on osaava hoitohenkilökunta ja moniammatillinen yhteistyö eri ammattiryhmien kesken sujuu hyvin.

Tarjoamme sinulle perusasioiden, kuten hyvän palkan, joustavien työaikojen ja kauniiden Saimaan maisemien lisäksi, monipuolisen terveyskeskuslääkärin työnkuvan ja hyvän, kokeneiden kollegojen tuen työn tekemiseen. Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Työhön ei sisälly päivystysvelvoitetta tai hallinnollisia työtehtäviä. Halutessasi voit kuitenkin osallistua Mikkelin tai Savonlinnan keskussairaalan yle-päivystykseen. Osa-aikaisesta ja hybridityöstä on mahdollista neuvotella.

Toimimme Kuopion yliopiston opetusterveyskeskuksena ja meillä on mahdollisuus suorittaa YEK-jakso, erikoistumiseen tarvittava 9 kk:n tk-jakso sekä erikoistua yleislääketieteeseen tai geriatriaan. Eloisan terveyskeskukset ovatkin viiden tähden koulutusterveyskeskuksia, joten ohjaamisen tukena on hyvin organisoitu koulutus. Myös mahdollinen oma erikoistuminen on mahdollista suorittaa loppuun virasta käsin.

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lääkäreillä on mahdollisuus osallistua koulutuksiin.

Autamme mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon järjestämisessä.

Palkkaus tällä hetkellä (sisältää 16 % aluelisän) :
Laillistettu lääkäri, alle 3-vuotta laillistumisesta - 8752,05 euroa/kk
Laillistettu lääkäri, yli 3-vuotta laillistumisesta - 9108 euroa/kk
Soveltuvan alan erikoislääkäri, alle 10-vuotta erikoislääkärin koulutuksesta - 10 016,38 euroa/kk

Käytössämme on loistavat työsuhde-edut, joita voit hyödyntää esimerkiksi asunto-, lounas-, matkapuhelin-, liikunta-, kulttuuri- ja/tai hyvinvointietuna. Edun määrä on jopa 1000 euroa kuukaudessa, mikäli toimit virassa 100 %:n työajalla. Mikäli osa-aikatyö on elämäntilanteeseesi tällä hetkellä sopivampaa, saat työsuhde-etua suhteessa työaikaprosenttiisi.

Lisätietoja tehtävästä saat ylilääkäri Eeva Björkstedtiltä, puh. 040 742 3981, eeva.bjorkstedt@etelasavonha.fi. Mikäli haluat tulla tutustumaan tulevaan työpaikkaasi ja -yhteisöösi ennen päätöstäsi, sekin onnistuu.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on oikeus harjoittaa yleislääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94 4 §).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619767/fi_FI