Laatuassistentti, Genencor International Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Genencor International Oy on osa kansainvälistä IFF-konsernia. Suomessa meillä on Kantvikissa tutkimus- ja tuotekehitysyksikkö sekä kuusi tuotantolaitosta, jotka sijaitsevat Hangossa, Jokioisilla, Jämsänkoskella, Kotkassa, Naantalissa ja Vaasassa. Olemme innovatiivinen markkinajohtaja teollisen biotekniikan alalla ja uraauurtava entsyymiteknologian ja biotuotteiden kehittäjä. Valmistamme entsyymejä ja muita biotuotteita esimerkiksi pesuaine- ja tekstiiliteollisuuteen, elintarviketeollisuuteen ja eläinrehun paranteiksi. Entsyymien ja biotuotteiden avulla voidaan merkittävästi vähentää ympäristövaikutuksia eri sovelluksissa ja vähentää kemikaalien käyttöä.

Genencorin Hangon tehtaalla valmistamme ympäristöystävällisiä entsyymejä eri käyttökohteisiin. Tehtaamme on yksi alansa suurimmista tuotantolaitoksista maailmassa.

Haemme mukavaan tiimiimme Hangon tehtaan laboratorioon laatuassistenttia.

Etsimme energistä ja itsenäistä henkilöä, jolla on hyvät yhteistyötaidot. Teet mielelläsi tarkkuutta vaativaa työtä ja olet järjestelmällinen. Lisäksi sinulle on ominaista turvallisuuslähtöinen asenne.

Laatuassistentin keskeisiin tehtäviin kuuluu laboratorion tuotantoerien hallinnointiin ja varaston seurantaan liittyviä tehtäviä sekä muita laboratorion toimistotehtäviä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta mielellään laboratorioalalta tai usean vuoden kokemusta laboratorioalalta. Lisäksi edellytämme suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista hallintaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän kansainvälisessä bioteknologian yrityksessä.

Palkkaus on kemianalan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa laboratoriopäällikkö Marjaana Veikkolainen puhelimitse pe 6.9. klo 9 - 15 ja pe 13.9. klo 9 - 14 puh. 0400 966918.

Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, ja etenemme prosessissa heti sopivan hakijan löydyttyä, joten jätäthän suomenkielisen hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian rekrytointisivujen kautta. Hakuaika päättyy 30.9.2024.

Olemme maailman johtava maku-, tuoksu- ja ravitsemusalan toimittaja, joka tarjoaa asiakkaillemme laajemman valikoiman luonnollisia ratkaisuja ja vauhdittaa kasvustrategiaamme. Uskomme IFF:llä, että ainutlaatuisuutesi vapauttaa potentiaalimme. Arvostamme etnisyyden, kansallisen alkuperän, rodun, iän, sukupuolen tai veteraanistatuksen monipuolista mosaiikkia. Pyrimme osallistavaan työpaikkaan, jossa jokainen kollegamme voi tuoda aidon minänsä työhön riippumatta uskonnostaan, sukupuoli-identiteetistään & ilmaisu, seksuaalinen suuntautuminen tai vamma.

Visit IFF.com/careers/workplace-diversity-and-inclusion oppiaksesi lisää
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://iff.wd5.myworkdayjobs.com/fi-FI/IFF_Careers/job/Hanko-Finland/Laatuassistentti_R1091