Kaksikielinen kiertävä varhaiskasvatuksen lastenh, Raseborgs stad
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Muksulan ryhmäperhepäiväkotiin ajaksi 7.10.2024-19.6.2025 turvallista, huolellista ja huolehtivaista kiertävää varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa rikastuttamaan tiimiämme sekä luomaan turvallisen ja innostavan ympäristön pienillemme. Työ edellyttää joustavuutta, sillä kiertävänä varhaiskasvatuksen lastenhoitajana sijaistaa myös Karjaan muissa ryhmäperhepäiväkodeissa. Ruotsin ja suomen kielen taidon tulee olla hyvä.

Työtehtäviin kuuluu vastuu lastenhoidosta ja turvallisuudesta päiväkodissa sekä pedagogisten aktiviteettien suunnittelu ja toteutus lasten yksilöllisten tarpeiden mukaisiksi. Lisäksi on olennaisen tärkeää rakentaa avoin ja kannustava ilmapiiri, joka edistää lasten kehitystä ja oppimista. Odotamme sinun tekevän tiivistä yhteistyötä tiimin muun henkilökunnan kanssa myönteisen ja yhteistyöhenkisen työympäristön edistämiseksi.

Edistämme henkilökunnan hyvinvointia eri henkilöstöetuuksin, esim. liikunta-, kulttuuri-, ja pyöräilyetu. Yhteisömme on täynnä tukea ja yhteistyötä, ja työympäristö on viihtyisä ja luova.

Pätevyysvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 § 28 mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan pätevyys ja sopivuus tehtävään. Kokemusta työskentelystä pienten lasten parissa katsomme eduksi.

Työ on aluksi osa-aikaista eli 30 t/viikko. Toiminnan takia voimme määräaikaisen työsuhteen aikana tarvittaessa pidentää työaikaa kokoaikaiseksi työajaksi eli 38 t 15 min/viikko. Palkka ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES mukaisesti. Sovellamme kolmen kuukauden koeaikaa. Todistus terveydentilasta on esitettävä ensimmäisen työkuukauden aikana. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti valitun tulee esittää rikosrekisteriote, jotta valinta saa lainvoiman.

Odotamme innokkaasti saavamme tiimiimme innostuneen ja pätevän varhaiskasvatuksen lastenhoitajan. Jos jaat arvomme ja tunnet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetä hakemuksesi Kuntarekryn kautta viimeistään 22.9.2024 klo 23.59.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619649/sv_SE