Lounaskokki / vuoromestari, Itähelsingin Ravintolat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
LOUNASKOKKI / VUOROMESTARI
Työmäärä: 112,5 tuntia / 3 viikkoa
Sijainti: Myyrmannin ostoskeskus, Vantaa
Työn aloitus: Heti tai sopimuksen mukaan

Red Onionin keittiö kaipaa joukkoihinsa reipasta ahkeraa ja aamuvirkkua kokoaikaista lounaskokkia, jolla on hallussa maittavan kotiruokalounaan valmistamisen salat. Työaika on pääosin aamupainotteista, maanantaista perjantaihin.

TARJOAMME:
Mahdollisuuden heittäytyä mukaan osaksi energistä ravintola- ja viihdemaailmaamme, kilpailukykyisen palkkauksen sekä tilaisuuden kehittää itseäsi ja oppia uutta ravintola-alalta. Tarjoamme myös vakavaraisen yksityisen ravintolayrityksen henkilöstöetuja mm. liikunta- ja kulttuurisetelien muodossa ja alennuksen yritysryppäämme ravintoloissa.

REKRYTOINTIBONUS:
Tule valituksi uudeksi lounaskokiksemme ja ansaitse 1000€ bonus. Saat 500€ kuuden kuukauden työskentelyn jälkeen ja toiset 500€ 12-kuukauden jälkeen. Bonus koskee vain suorahaun kautta rekrytoitua työntekijää.

EDELLYTYKSET:
Kokilta edellytämme aikaisempaa kokemusta suomalaisesta lounastuotteesta, mutta tärkeintä on asenne ja halu oppia. Meillä on koko tiimi tukemassa oppimistasi näihin saappaisiin. Sinulla pysyy kauhat kädessä ja kattilat järjestyksessä kovassakin lounaspaineessa. Omaat myös loistavat tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot. Joustavuutta löytyy myös työaikojen suhteen. Työskentelykielinämme on suomi ja englanti, joten niiden sujuva suullinen osaaminen on suotavaa.

HAKEMINEN:
Jos olet innostunut ja kokenut ravintola-alan tekijä, tai tunnet olevasi potentiaalinen tähti alalla, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen isto.puttonen@onniravintolat.fi. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva lounaskokin tehtäviin Red Onionin tiimiin. Perehdymme hakemuksiin saapumisjärjestyksessä, ja olemme valmiit tekemään päätöksen heti sopivan kandidaatin löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä ravintolapäällikköömme Istoon:
isto.puttonen@onniravintolat.fi / puh. 044-7655721
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:isto.puttonen@onniravintolat.fi