Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuolto, Tam, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 20.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme kahta sosiaalityöntekijää määräaikaisiin palvelussuhteisiin ajalle 23.9. - 31.12.2024. Tehtävät sijoittuvat lastensuojelun sosiaalityön tiimiin Tampereelle!

Lastensuojelun sosiaalityön moniammatillisessa tiimissä työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja johtava sosiaalityöntekijä. Tehostetun perhetyön tiimien ja muiden asiantuntijoiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä. Työotteemme on systeeminen ja kehitämme perheen aikuisten parissa tehtävää työtä. Panostamme myös työparityöskentelyyn. Työtilamme sijaitsevat Hervannassa, jonne pääsee kätevästi raitiovaunulla.

Sosiaalityöntekijänä tehtäväsi asiakastyössä painottuvat:
- lapsen asioista vastaamiseen
- suunnitelmallisen asiakastyön tekemiseen
- asiakkaan palveluista päättämiseen, joissakin tilanteissa teet myös sijoitus- ja rajoituspäätöksiä
- päätösten toimeenpanon seuraamiseen
- yhteistyön tekemiseen lasten, vanhempien ja muiden sidosryhmien kanssa
- asiakkaiden tapaamiseen toimistolla ja kotikäynneillä sekä erilaisissa neuvotteluissa esim. kouluilla, päiväkodeissa, perheneuvolassa tai psykiatrian poliklinikoilla.

Tarjoamme mm.:
- työsi tueksi ammattitaitoisen tiimin lisäksi kokeneet ja sitoutuneet johtavat sosiaalityöntekijät
- perehdytyksen työtehtäviin
- joustava työajan, jonka puitteissa voit suunnitella omaa työviikkoasia
- suunnitelmallisesti toteutetun etätyömahdollisuuden
- säännöllisen työnohjauksen ja mahdollisuuden yksilötyönohjaukseen
- työn tekemisen tukirakenteina käytettävissä on mm. kaksi lastensuojeluun erikoistunutta lakimiestä ja toimistosihteeri.

Työssäsi tärkeää on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä avoin mieli uuden oppimiseen ja oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Katsomme eduksesi työkokemuksen lastensuojelusta ja sijaishuollosta, tuntemuksen palveluista sekä hyvän suomen kielen taidon ja muun kielitaidon.

Työn aloitus on 23.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 37,75 tuntia viikko, päivätyö ja koeaika on kuusi kuukautta, kuitenkin enintään puolet palvelussuhteen kestosta. Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Jos olet innostunut auttamaan lapsia ja nuoria, ja haluat olla osa ammattitaitoista tiimiämme, jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-3520-24/fi_FI