Suunnitteluinsinööri, Lahti Energia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Motivoiko sinua työssäsi sen merkitys ja vaikutus yhteiskunnan keskeisiin rakenteisiin? Sähköverkon rakentamistiimissä vastaamme Lahden seudun sähköverkoston suunnittelusta ja rakennuttamisesta. Etsimme nyt SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ mukaan rakentamaan alueemme merkittävää infrastruktuuria kanssamme.

Mitä tuleviin työtehtäviisi kuuluu?

Vastaat sähkönjakeluverkon suunnittelu- ja asiantuntijatehtävistä. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa hankkeisiin liittyvä kohdesuunnittelu, sähkötekninen mitoitus ja lupaprosessien hoitaminen. Tavoitteenasi on laatia hankkeen rakennuttamista varten tarvittavat suunnitelma-asiakirjat. Työskentelet sekä itsenäisesti että yhteistyössä tiimin jäsenten ja ulkopuolisten suunnittelijoiden ja rakennuttajien kanssa. Pääset myös osallistumaan sähköverkon rakennustoimintamme kehittämiseen. Tehtävän tarkka sisältö voidaan sopia osaamisesi ja aiemman työkokemuksesi perusteella.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimämme tekijä innostuu mahdollisuudesta löytää tehokkaampia ratkaisuja, joita sähköistyvä yhteiskunta ja matkamme kohti hiilipositiivisuutta tuovat mukanaan. Odotamme sinulta
- sähköalan koulutusta (esim. insinööri tai DI)
- jonkin verran aikaisempaa työkokemusta sähkönjakeluverkoista
Toivomme, että kommunikoit sujuvasti suomeksi ja vähintään kohtuullisesti myös englanniksi.

Entä mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle roolin, jossa pääset rakentamaan alueellisesti kriittistä infraa ja edistämään yhteiskunnan modernia sähköistymistä. Tehtävässä pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti kuin myös syventämään ja kehittämään asiantuntemustasi. Saat ympärillesi kokeneet työkaverit, jotka auttavat sinua menestymään tehtävässäsi.

Ihmiset ovat tärkein voimavaramme, ja panostamme monin tavoin henkilöstömme hyvinvointiin. Tarjoamme sinulle mm. hyvinvointi-, liikunta- ja lounasedut sekä työsuhdepyöräetua ja myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Toimipisteesi sijaitsee Lahdessa Kauppakadun toimipisteessämme, mutta töidesi mukaan voit hyödyntää meillä myös joustavaa hybridityöskentelytapaamme.

Kiinnostuitko?

Tutustu meihin tarkemmin Lahti Energia työnantajana sivustolla. Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, niin soita verkkopäällikkö Mauri Mäkelälle (puh. 040 5316 640). Tavoitat hänet parhaiten 13.9.2024 klo 12-14 tai 20.9.2024 klo 12-14.

Jätä hakemuksesi viimeistään 30.9.2024!

Olemme päihteetön työpaikka, joten valituille henkilöille tehdään huumausainetesti. Lisäksi osaan työtehtävistä kuuluu turvallisuusselvitys.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.recright.com/careers/fi/lahti-energia/suunnitteluinsinoori-66d59b2737fbce1faa9170e9