Alltimen kiinteistönhoitaja, Alltime Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 2225€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt Alltimelle osaavaa kiinteistönhoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Turkuun, Turun keskustan alueelle.

Alltimen kiinteistönhoitajana päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu kiinteistöjen sisä- ja ulkokunnossapitotyöt, korjaus- ja huoltotyöt sekä teknisten järjestelmien hoitotyöt. Työkohteesi ovat monipuolisia kiinteistöjä, joten tehtävässä suoriutuminen vaatii vankkaa kokemusta kiinteistönhoitajan töistä tai talotekniikasta. Työkohteissa liikutaan Alltimen työautoilla, joten B-ajokortti on pakollinen työssä suoriutumisen kannalta.

Toivomme hakijoilta:
-Työtä pelkäämätöntä rohkeaa asiakaspalveluasennetta ja kykyä hoitaa itsenäisesti sekä vastuullisesti omia päivittäisiä työtehtäviä
-Vahvaa osaamista ja työkokemusta kiinteistönhoidosta ja kiinteistötekniikasta (väh. 5 vuotta)
-Kiinteistönhoitajan tai talotekniikan ammatti- tai erikoisammattitutkintoa
-Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
-Työturvallisuus- ja tulityökorttia (koulutamme tarvittaessa)

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mukavassa työyhteisössä itsenäisessä työnkuvassa, saat meiltä laadukkaat ja ajantasaiset työvälineet ja varusteet sekä maksamme yhteisen sopimuksemme mukaisen, kiinteistöpalvelualan työehtosopimukseen ja koulutukseesi perustuvan palkan. Tarjoamme sinulle kattavan Pihlajalinnan työterveyspalvelun kaikissa Suomen Pihlajalinnoissa. Vakituisena työntekijänä saat käyttöösi 6kk koeajan jälkeen myös Edenred työsuhde-edut sekä polkupyöräedun.

Olethan nopea, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhteen aloituksesta voimme sopia yhdessä kanssasi, mutta toivomme aloitusta viimeistään 7.10. Palkkaus tehtävässä 2225€/kk + mahdolliset lisät koulutukseesi perustuen.

Lisätietoja työtehtävästä antaa sähköpostitse palveluesihenkilö Jouni Huovinen, jouni.huovinen@alltime.fi

Alltimella meillä on noin 1000 työkaveria ympäri Suomea ja Ruotsia maanläheisessä, matalassa organisaatiossa, jossa ilmentyvät arvomme: ketteryys, luotettavuus, joukkuepeli ja ammattitaito. Meillä on tekemisen meininki ja hyvä henki: esimerkiksi työtyytyväisyyskyselyssämme "työkaverit kohtelevat minua hyvin" ;kysymyksen keskiarvo oli 4.3/5. Alltimen visiona on kehittyä Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. Me hoidamme ennakoivana ja välittävänä kumppanina kiinteistöpalvelut, puhtauspalvelut sekä infrastruktuurin kunnossapidon maalla ja vesillä. Työntekijämme Suomessa ja Ruotsissa helpottavat asiakkaidemme elämää ylläpitämällä sujuvia ja turvallisia elinympäristöjä. Alltime Groupin omistaa kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot yhdessä toimivan johdon kanssa.www.alltime.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/b755a65f-12e5-4246-9515-4f11d1104a82