Lehtori, taloushallinto, Lab-ammattikorkeakoulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko taloushallinnon ammattilainen, ja haluatko antaa panoksesi organisaatioiden kasvulle, uudistumiselle ja osaamisen kehittämiselle? Tule kanssamme rakentamaan Suomen kovinta kaupallistamisosaamista!

Haemme liiketoimintayksikköön lehtoria 1.12.2024 alkaen toistaiseksi.

LAB-ammattikorkeakoulun liiketoimintayksikkö kouluttaa tradenomeja ja restonomeja tulevaisuuden asiantuntijoiden tehtäviin sekä tarjoaa täydennyskoulutusta. Olemme aktiivisia TKI-toiminnassa ja pidämme arvossa monipuolista osaamista. Meillä kokeillaan jatkuvasti uusia tekemisen tapoja yhdessä yritysten kanssa.

Työtehtävät koostuvat AMK-tutkintokoulutuksesta, maksullisista täydennyskoulutuksista sekä TKI-toiminnasta ja yhteistyöprojekteista yritysten kanssa. Opetus ja työskentely tapahtuvat suomen ja englannin kielillä pääasiassa Lappeenrannan kampuksella ja verkossa.

Odotamme sinulta:

- taloushallinnon tehtävien käytännön osaamista
- ajantasaista tietoa taloushallinnon digitalisoitumisen tuomista muutoksista alan työtehtäviin
- ylempää korkeakoulututkintoa
- sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

Arvostamme valmentavaa työotetta, työn suunnittelun ja organisoinnin taitoja, vuorovaikutus-, kumppanuus- ja tiimityötaitoja sekä kiinnostusta monialaiseen kansalliseen ja kansainväliseen verkostoyhteistyöhön. Pedagoginen pätevyys ja aikaisempi opettajakokemus ammattikorkeakoulussa katsotaan hakijan eduksi, pedagogiset opinnot (AmO) voit suorittaa myös aloitettuasi tehtävässä.

Tarjoamme sinulle:

- vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen
- haastavia ja monipuolisia työtehtäviä kansainvälisessä, nuorekkaassa työyhteisössä
- nykyaikaiset kampukset Lappeenrannassa ja Lahdessa
- työstään innostuneen ja osaavan tiimin tuen

Työ alkaa: 1.12.2024 tai sopimuksen mukaan. LAB-ammattikorkeakoulun toimipaikat ovat sekä Lahdessa ja Lappeenrannassa. Kotikampuksesi on Lappeenrannan kampus.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistysala ry:n Ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen(https://www.sivista.fi/tyosuhdeasiat/tyoehtosopimukset-ja-palkkataulukot/ammattikorkeakoulut/ammattikorkeakoulun-tyoehtosopimus/) mukaisesti. Tehtävän kokonaispalkka riippuu aiemman hyväksi luettavan työkokemuksen määrästä, sekä pätevyydestäsi. Kaikki pätevyysvaatimukset täyttävän palkkahaitari on 3725-5187 euroa kuukaudessa. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa osaamispäällikkö Pirjo Haverinen puhelimitse +358 44 708 1074.

Tutustu tarkemmin LAB-ammattikorkeakouluun työnantajana tästä(https://www.lab.fi/fi/info/tule-meille-toihin) sekä toimintaamme tästä.(https://www.lab.fi/fi/koulutus/liiketalous)

Miten hakuprosessi etenee?

- jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen järjestelmämme kautta 29.9.2024 mennessä, lisääthän hakemuslomakkeen loppuun myös 1-2 minuutin videon, jossa kerrot omista vahvuuksistasi ja tavoitteistasi työelämässä.
- haastatteluun voidaan kutsua jo hakuaikana
- olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen jättäneisiin viimeistään valinnan jälkeen

LAB-ammattikorkeakoulu

Opiskelun ja työn parhaat puolet. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Tarjoamme koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä. Toimintamme ydin on kestävän, vastuullisen ja uudistavan kasvun tukeminen aineettoman arvonluonnin, monikäyttöisten materiaalien ja ihmisten hyvinvoinnin kautta. Meillä työskentelee 9 800 opiskelijaa sekä 550 opettajaa ja TKI-asiantuntijaa.

lab.fi(https://www.lab.fi/fi)

Rekrytointijärjestelmän tekninen tuki: recruitment@lab.fi(mailto:recruitment@lut.fi).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://lut.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=1148&jbid=15