Mehiläisen hoitajavuokraus rekrytoi asiakkaalleen, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt vanhustyöstä innostunutta lähihoitajaa ympärivuorokautiseen asumisyksikköön Kouvolaan vakituiseen työsuhteeseen.
Yksikkö tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja kuntoutusta virikkeellisessä, kodinomaisessa ympäristössä. Voit olla uralla kokenut konkari tai ottanut juuri urallasi ensiaskeleita, kuulemme sinusta mielellämme lisää!

Yksikössä on pitkäaikaisesti työskennelleitä hoitotyön ammattilaisia kollegoina - yksikössä selvästi viihdytään! Kokenut yksikön henkilöstö ottaa uudet tulokkaat innolla vastaan ja ovat valmiit auttamaan yksikön arkeen perehtymisessä.

Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48§ mukainen soveltuvuus tehtävään. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä lain edellyttämärikosrekisteriote. Tehtävään vaaditaan voimassa olevat LOVE-luvat, mutta voit suorittaa ne tarvittaessa myös meidän kauttamme.Tehtävään vaaditaan sujuva suomen kielen taito. Hoiva-avustajilla on oltava hoiva-avustajan koulutus.

Tehtävässä noudatetaan yksityisen sosiaali- ja terveyspalvelualan mukaisia ehtoja. Palkkaus muodostuu lähihoitajalla G20-luokan mukaisesti.

Lähihoitajat työskentelevät yrityksessä kolmivuorotyössä. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden pituista koeaikaa.

Sinulla on käytössä kattavat työsuhde-edut, työterveyshuollon palvelut ja työpaikan kuntosali.

Mehiläinen rekrytoi tätä tehtävää toimeksiantona, joten tulet työllistymään suoraan Mehiläisen asiakkaan yritykseen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Kerromme mielellämme tästä mahdollisuudesta lisää!
Lisätiedot arkisin klo 8-16:
Tanja Ruotaniemi, palvelukoordinaattori Kotipalvelu Mehiläinen
tanja.ruotaniemi@mehilainen.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Kouvola-Hallituskatu/Mehilisen-hoitajavuokraus-rekrytoi-asiakkaalleen-lhihoitajaa-Kouvolaan-ymprivuorokautiseen-asumisyksikkn_R0032768/apply