Salin vuoropäällikkö, Kipimex Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakaspalvelun ammattilaista, salin vuoropäällikköä vakituiseen työsuhteeseen, täydentämään esihenkilö tiimiämme (Pancho Villa Raisio, Pancho Villa Hansa Turku ja Pancho Villa Skanssi Turku).

Pancho Villa on Suomesta lähtöisin oleva meksikolaishenkinen franchising-ravintolaketju. Rento ja tunnelmallinen ravintola tarjoaa maukkaita hampurilaisia, herkullisia pihviannoksia sekä muita runsaita herkkuja meksikolaiseen tyyliin, A-oikeuksin.

Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta ravintola-alalta, mieluiten a la carte ravintolasta. Tärkeintä meille on innokas asenne ja halu oppia. Arvostamme hyviä tiimipelaajan taitoja sekä kykyä heittäytyä ja kääriä hihat tilanteessa kuin tilanteessa. Toivomme, että olet valmis tekemään kaikkesi, jotta sekä asiakkaat, että koko työyhteisö voi hyvin. Johdat työtä esimerkilläsi, vastaat vuoron sujuvuudesta, sekä olet valmis kehittämään toimintaa.

Odotamme joustavuutta, itsenäistä työkykyä sekä hyvää paineensietokykyä. Yksin töitä ei paineta, vaan kaikki puhaltavat yhteen hiileen, saman tavoitteen eteen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus pia.viitaharju@panchovilla.fi
tai soita 044 976 0072 / Pia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:pia.viitaharju@panchovilla.fi