Myyntipalvelun päällikkö PKO:n matkailu- ja ravit, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme PKO:n matkailu- ja ravitsemiskaupan myyntipalvelun päällikköä Joensuuhun

Myyntipalvelun päällikkönä vastaat myyntipalvelun arjen sujumisesta ja tuloksen tekemisestä. Tiimisi vastaa PKO:n monipuolisten hotelli-, ravintola-, kokous- ja tapahtumapalvelujen myynnistä sekä asiakaspalvelusta puhelimitse. Asiakkainamme ovat kotimaiset ja ulkomaiset yritys- ja vapaa-ajan asiakkaat. Myyntipalvelun päällikkönä olet myyntihakuinen ja aktiivinen viestijä sekä suunnan näyttäjä tiimissäsi. Vastuullasi on myyntineuvottelijoidemme perehdytys ja osaamisen kehittäminen ja varmistaminen.

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on myynnillinen ote ja into tehdä tulosta tiiminsä kanssa. Odotamme, että sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja viestintätaidot, tekevä asenne sekä kyky hallita isoja kokonaisuuksia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta esihenkilötyöstä, liiketoiminnan ymmärrystä sekä näyttöä tuloksellisesta johtamisesta, osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnin ja ilmapiirin johtamisesta. Odotamme sinulta vähintään sujuvaa englannin kielen kielitaitoa, muu kielitaito katsotaan hyödyksi. Eduksesi luemme myös aiemman kokemuksen myyntipalvelujärjestelmien (Hessu, Opera) osalta. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (112,5 h/ 3 vk) ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tarjoamme sinulle monipuolisen esihenkilötehtävän osaavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja haluamme hyvällä perehdytyksellä varmistaa uudelle työntekijälle mahdollisimman hyvät lähtökohdat menestymiseen. Voit kehittyä työssäsi, ja kehittää ammattitaitoasi. Tueksesi saat kannustavan ja ammattitaitoisen tiimin, sekä käyttöösi S-ryhmän ja PKO:n erinomaiset henkilöstöedut, joita pystyt hyödyntämään kaikkialla Suomessa. PKO:lla on mm. keskimääräistä laajemmat ja kattavammat työterveyspalvelut ja työntekijämme ovat vakuutettu myös työajan ulkopuolella vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Lisätietoja antaa myyntiryhmänpäällikkö Jenna Auvinen, jenna.auvinen@sok.fi. Hakuaika päättyy 22.9.2024, huomioithan, että luemme hakemuksia koko hakuajan ja palkkaamme sopivan henkilön heti kun hänet löydämme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ORIGINAL-SOKOS-HOTEL-KIMMEL-JOENSUU/Myyntipalvelun-pllikk-PKO-n-matkailu--ja-ravitsemiskauppaan_R-29202