Asiakaspalvelija, kuljetuspalvelut, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Palkkaus: 2271,07€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme uusia asiakaspalvelijoita puhelin- ja hyvinvointipalvelujemme asiakaspalvelukeskukseen, jossa noin 60 hengen tiimimme tarjoaa tukea ja palveluita kaupunkilaisille. Meillä sinua odottaa energinen ja kannustava työyhteisö, joka tukee sinua menestymään tehtävässäsi. Pääset mukaan kehittämään uusia palveluita ja tekemään kaupunkilaisten arjesta sujuvampaa!

Tehtäväsi asiakaspalvelijana on vastaanottaa vanhusten ja vammaisten matkatilauksia sekä puhelimen että sähköisten järjestelmien kautta. Lisäksi suunnittelet ryhmämatkoja ja huolehdit erilaisista ylivuotopalveluista sisäisille asiakkaillemme ja kaupungin muille toimijoille.

Etsimme neljää kokoaikaista asiakaspalvelijaa määräaikaisiin tehtäviin, jotka jatkuvat 30.4.2025 asti. Toimimme vuorokauden ympäri, joten teemme töitä kolmessa vuorossa. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Vallilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Panostamme laadukkaaseen palveluun ja tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme mahdollisimman hyvä palvelukokemus. Tiimimme kohtaa vaihtelevia ja haastavia asiakaspalvelutilanteita ammattitaidolla, mistä saamme runsaasti positiivista palautetta. Olemme myös aktiivisia kehittäjiä - etsimme jatkuvasti uusia tapoja ja teknisiä ratkaisuja, jotta työskentely olisi sujuvaa ja asiakaspalvelu ensiluokkaista.

Näillä taidoilla onnistut tehtävässä:
- Aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta ja halu oppia uutta.
- Hyvät tietotekniset taidot ja kyky omaksua nopeasti uusia ohjelmia.
- Sujuva suomen kielen taito, englannin kielen perustaidot ja ruotsin kielen taito on plussaa.
- Pitkäjänteisyys ja oma-aloitteisuus.
- Kyky toimia hyvin ihmisten parissa.
Lisäksi tehtävässä on hyötyä hyvästä pääkaupunkiseudun tuntemuksesta, ja sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Suomen suurimman työnantajan vakauden lisäksi tarjoamme kattavat edut hyvinvointisi tueksi, kuten runsaat lomaedut jopa 38 arkipäivää, kokemuslisät (5 vuoden kokemuksella 3 % ja 10 vuoden kokemuksella 8 %), kaupunkipyöräedun, ePassin työmatkaedun 300 €/vuosi, kulttuuri- ja liikuntaedun 200 €/vuosi sekä lounasedun. Voit itse vaikuttaa ansioihisi erilaisilla palkkioilla ja tarjoamme apua myös asunnon etsimisessä.

Mikäli haluat päästä osaksi meidän asiakaspalvelutiimiä, hae mukaan heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/PALKE-03-29-24