Muu korkeakouluopettaja, tilastollinen päättely, Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tilastollisen päättelyn tuntiopettajan tehtävään kuuluu yhteiskuntatilastotieteellisten johdanto-opintojen ja loogisen päättelyn opetus. Opetukseen on saatavilla valmiita opetusmateriaaleja. Opetusta on lokakuun lopusta toukokuun lopulle kerran viikossa sopimuksen mukaan 2-3 ot päivä- tai ilta-aikaan kampuksellamme Kauniaisissa (pois lukien loma-ajat).

Tehtävään ei ole pätevyysvaatimusta, mutta tuntiopettajalla olisi hyvä olla korkeakoulutasoisia tilastotieteen opintoja suoritettuna. Tehtävä voisi sopia hyvin esimerkiksi tilastotieteen tai psykologian maisterivaiheen opiskelijalle tai jo pidempään opetusalalla toimineelle konkarille.

Tilastotieteen osaamisen lisäksi arvostamme opetuskokemusta, pedagogisia opintoja, kokemusta psykologian ja logopedian valintakokeesta sekä mielenkiintoa päästä työskentelemään omaa polkuaan etsivien ja yliopistoon tähtäävien aikuisten parissa. Tehtävä voi edellyttää yleisimpien tilasto-ohjelmien käyttämistä.

Lisätietoja voi kysyä 30.9. asti käyttäytymistieteellisten opintojen vastaavalta opettajalta: Annika Brandt, 050 437 1884, annika.brandt@akatemia.org. Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää sähköpostitse.

Työväen Akatemia on vuonna 1924 perustettu yleissivistävää ja yliopiston perusopetusta tarjoava kansanopisto Kauniaisissa. Opetus perustuu tieteellisyyteen ja on tunnustuksetonta. Koko historiansa ajan Työväen Akatemia on pyrkinyt parantamaan opiskelijoidensa valmiuksia edetä jatko-opintoihin. Opintojen tavoitteena on opiskelu- ja uravalintojen selkiyttäminen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:annika.brandt@akatemia.org