Harjoittelupaikka varastotyöhön, Charles River DRS Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Harjoittelija tukee omassa roolissaan operatiivisen yksikön päivittäistä työtä sekä laboratorion muuttoa uusiin tiloihin. Tukenasi toimii lähiesihenkilö ja operatiivinen viiden hengen tiimi, joista kaksi työntekijää toimii varastotyöntekijänä ja näin ollen myös työpaikkaohjaajana.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu monipuolisia sisälogistiikan tehtäviä kuten esimerkiksi saapuvan tavaran vastaanotto, niiden käsittely ja puhdistus, kirjaukset järjestelmiin ja inventaariot, materiaalien siirrot sekä tilausten tekeminen. Tehtäviin voidaan myös sisällyttää lähetystyötä ja kunnossapitotehtäviä tarvittaessa.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet ulospäinsuuntautunut, hallitset hyvät ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot ja panostat laadukkaaseen työnjälkeen. Pystyt tekemään myös välillä fyysisesti vaativampaa työtä ja hoidat tehtäväsi tehokkaasti ja tarkasti alusta loppuun.

Koulutus ja kokemus: Toivomme hakijalta varastoalan menossa olevaa koulutusta. Työtehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä tarvittaessa kommunikoimaan myös englanniksi. Edellytämme myös tietoteknisiä perustaitoja (Microsoft Office), Työaika pääsääntöisesti arkisin klo: 8.00-16.00. Soveltuva työskentelemään päivittäin koe-eläintyötä tekevässä laboratorioympäristössä.

Mikäli kiinnostuit harjoittelupaikasta, jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Harjoittelu on mahdollista aloittaa jo lokakuun puolella ja täytämme harjoittelupaikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ole arvokkain löytömme. Tämä on sinun hetkesi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.criver.com/job-invite/224501/