Varastotyöntekijä Vieremälle / Ponsse Oyj, Osuma Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 26.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Ponsse Oyj:lle varastotyöntekijöitä pidempiaikaiseen työsuhteeseen Vieremän metsäkonetehtaalle. Työ on 2-vuorotyötä ja alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat Osuma Henkilöstöpalveluiden kautta, ja työtä on tarjolla ainakin vuoden loppuun saakka.

Alussa oli savotta, pokasaha ja Einari. Tänään maailman parhaat metsäkoneet.

Ponsse Oyj on tänä päivänä yksi maailman suurimmista tavaralajimenetelmään perustuvien metsäkoneiden valmistajista. Yritys sijaitsee edelleen samalla paikalla Vieremällä kuin perustamisvuonnaan 1970.

Varastotyöntekijänä Ponssella:

Työskentelet muun muassa varaosien keräilyn, lähetysten vastaanoton ja setityksen tehtävissä. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen varaston toiminnoista.

Ethän epäröi jättää hakemustasi, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä työyhteisön täyden tuen. Arvostamme motivaatiota oppia sekä oikeaa asennetta tekemiseen. Työympäristömme on nykyaikainen ja tehokas.

Tarjoamme sinulle nykyaikaisen ja tehokkaan työympäristön sekä työyhteisön täyden tuen tehtävään metsäkonealan huipulta:

Metsäkonetehtaan sisälogistiikka on kehitetty vastaamaan tämän päivän ja tulevaisuuden haasteisiin. Ponsselaisuus on lupsakkaa ja reilua meininkiä - asiakasta palvellaan ja töitä tehdään tosissaan, muttei totisina. Työyhteisössämme työskentelee kymmeniä innokkaita, motivoituneita ja ammattitaitoisia henkilöitä. Yrityksen menestyksestä otetaan ja kannetaan vastuuta yhdessä. Henkilöstön merkitystä ja arvostusta on Ponssella aina korostettu. Haluamme, että henkilöstömme voi hyvin, kokee työnsä mielekkääksi ja haluaa kehittyä työssään.

Haluatko liittyä joukkoomme?

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Osuma Henkilöstöpalvelut: Erno Randelin, puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://osuma.likeit.fi/apply/19691975