Lähihoitaja, Villinrannan palvelukeskus Virolahti, Kymenlaakson hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Palkkaus: 2690,30€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Villinrantaan lähihoitajia toistaiseksi voimassaoleviin ja määräaikaisiin työsuhteisiin osaksi ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikköämme Virolahdella. Meillä pääset työskentelemään tiiviissä moniammatillisessa tiimissä upeassa ympäristössä joen rannalla. Meillä jokainen päivä tarjoaa mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä asukkaidemme hyvinvoinnin eteen.

Työskentelemme asiakaslähtöisesti yhdessä toisten lähihoitajien, sairaanhoitajien, hoiva- ja kotiavustajien sekä muiden ammattilaisten kanssa varmistaaksemme, että jokainen asukkaamme saa yksilöllistä ja osallistavaa hoitoa. Käytämme työssämme RAI-toimintakyvyn arviointia tukemaan asukaskohtaista hoitoa ja toimintakyvyn ylläpitämistä.

Meille on tärkeää, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat toimia joustavasti tiimissä. Pidämme huolta työntekijöistämme ja tuemme jatkuvaa oppimista sekä tiimityöskentelyä - meillä opit ja kehityt yhdessä osaavien työkavereidesi kanssa!

Työ on kolmivuorotyötä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, Valviran rekisteröintiä ja voimassa olevaa rokotussuojaa. Koeaika on 6 kuukautta tai puolet määräaikaisuudesta, ja valitun tulee esittää hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä suorittaa huumetesti ennen koeajan päättymistä.

Kiinnostuitko? Odotamme kuulevamme sinusta pian! Haastattelemme ja teemme mahdollisesti valintoja jo hakuajalla.

Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta on astunut voimaan 1.1.2024, joten pyydämme yli kolmen kuukauden mittaisissa palvelussuhteissa työntekijää esittämään itsestään rikosrekisteriotteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KYMENHVA-02-354-24/fi_FI