Kotisiivooja, 3 paikkaa, Tasokoti Oy, Tasokoti Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tarvitsemme juuri sinua, joka olet jo siivonnut koteja ja toimistoja tai haluaisit oppia siivoamaan. Jos olet alan ammattilainen jo tai opiskelet siivousalalla, olet varmasti oikea henkilö meille töihin. Jos sinulla ajokortti ja uskallat ajaa pääkaupunkiseudulla, on se suuri etu! Työ meillä on vaihtelevaa ja asiakaskohteet vaihtuvat juuri sopivasti. Meillä asiakkaat kiittävät hyvästä työstä ja arvostavat siivousalan tekijöitä. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen, mutta toki palkitsemme parhaat ja sitoutuneet työntekijät.
Siivoamme vain arkipäivisin klo 8-16 välillä, ei tarvitse siis olla töissä iltaisin tai viikonloppuisin! Tämä työ sopii hyvin monenlaisiin elämäntilanteisiin: ensimmäinen työpaikka, työpaikka opiskelujen ohella tai kokopäivätyö. Sinä valitset! Voit tehdä työpäivän kerran viikossa tai viitenä päivänä.
Soita tai lähetä sähköpostia mahdollisimman pian!

Hakemukset ja lisätiedustelut:

Tuula Vattulainen

Puh: 050 3462241

tuula.vattulainen@tasokoti.fi

https://www.tasokoti.fi/tasokoti/rekrytointi

Tasokoti Oy on pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa toimiva kotisiivousyritys. Meitä tasokotilaisia on 15 henkilöä, ja sinä olet tervetullut palvelukseemme. Tutustu nettisivuihimme www.tasokoti.fi

Tasokoti Oy on osa Tasolaiset-konsernia. Yritys tuottaa siivouspalveluita Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla.
Mahdollisuus kokopäivätyöhön
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tasokoti.fi/tasokoti/rekrytointi/