Lastenvalvoja, Kurikka, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Kurikan toimipisteeseen määräaikaista lastenvalvojaa ajalle 1.11.24-30.6.25. Kurikassa on upouusi perhekeskus, jossa myös lastenvalvojan toimipiste sijaitsee

Lastenvalvojan työssä kohtaamme eroperheitä ja selvitämme vanhemmuuteen liittyviä asioita.
Lastenvalvojan työ on monipuolista ja konkreettista työtä perheiden kanssa mm. sopimusten laadintaa elatus-, huolto- ja tapaamisasioissa vanhemmuuden selvittämistä, olosuhdeselvityksiä ja perheasioiden sovittelua. Työtä tehdään, yksin, yhdessä ja verkostojen kanssa pääasiassa toimistolla. Etätyö on mahdollista ja olosuhdeselvityksiin liittyen teemme myös kotikäyntejä.

Tiimiimme kuuluu lastenvalvojien lisäksi vastuuyksikköjohtaja, toimistosihteeri, palvelun ohjaaja ja yhteistyövanhemmuustyötä tekevä henkilö. Työhön perhdytetään ja tiimin tuki on jatkuvaa.

Etelä-Pohjanmaalla tehdyn työhyvinvointikyselyn perusteella 90 prosenttia perheoikeudellisissa palveluissa työskentelevistä suosittelisivat perheoikeudellisia palveluja työpaikaksi.

Viran hoidossa edellytetään hyvää Suomen-kielen osaamista.

Kelpoisuusehtona on sosiaalityöntekijän kelpoisuus tai henkilö, jolla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esim. oikeustieteen kandidaatin tutkinto).

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan sote-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaa koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen määräaikaisen viran vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työhaastattelut järjestetään hakuajan jälkeen.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619079/fi_FI