Terveydenhoitaja, Loimaan neuvola, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työssäsi vastaat asiakkaiden laaja-alaisesta hyvinvoinnin edistämisestä, lakisääteisten terveystarkastusten tekemisestä, rokotusohjelman mukaisten rokotusten toteuttamisesta sekä tuen tarpeen arvioinnista. Työ on itsenäistä, mutta tukenasi ovat muut tiimin ammattilaiset.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan työn. Pääset vaikuttamaan oman työsi hallintaan ja suunnitteluun. Sinua odottaa täällä loistava ja innovatiivinen työyhteisö.

Työsuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Työaika on 38,25 t/viikko. Meillä on käytössä liukuva työaika. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-618-24/fi_FI