Kokenut sähköasentaja kenttäasennuksiin, Makron Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 26.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Makron Automation toimittaa teollisuusautomaation ratkaisuja eri aloilla toimiville asiakkaille. Nyt haemme asentajaa erityisesti asiakasprojektiemme kenttäasennuksiin. Matkatöiden välillä työskentelet keskusvalmistuksessamme Lahdessa automaatiokeskuksien kokoonpanotehtävissä.

Kuka olet
Sinulla on alan koulutus ja vähintään muutaman vuoden työkokemus automaatio- ja sähköasennuksista teollisuusympäristössä. Työskentelet mielelläsi asiakkaiden luona kotimaassa ja ulkomailla. Et pelkää tarttua toimeen ja osaat ottaa vastuun asennuksen sujumisesta työmaalla itsenäisesti. Osaat suomea ja englantia, jotta kommunikointi asiakkaiden kanssa sujuu.

Mitä saat Makronilla
Saat kiinnostavan työn eri asiakkaidemme projekteissa, jotka liittyvät esimerkiksi meri- ja kaivosteollisuuden laitteisiin, tuotannon modernisointiin tai sisälogistiikkaan. Saat tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Työmatkoilla pääset näkemään maailmaa. Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja hyvät henkilöstöedut, joihin kuuluvat Epassi ja laaja sairauskuluvakuutus.

Missä työskentelet
Automaatiokeskusvalmistus sijaitsee Lahdessa osoitteessa Vuoripojankatu 16, LAB-ammattikorkeakoulun naapurissa. Pääset osaksi noin kymmenen asentajan tiimiä. Kenttäasennustehtävissä työskentelet asiakkaiden luona Suomessa ja maailmalla, niin maalla kuin merellä.

Miten haet
Napsauta painiketta ja hae helposti vastaamalla muutamaan kysymykseen. Haku onnistuu ilman CV:tä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi heti.

Makron on teollisuuden kokonaistoimittaja. Ydinosaamistamme on vaativa koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelu, valmistus sekä teollisuuden automaatio- ja robottiratkaisut, kaikki yhdeltä toimittajalta. Valmistamme koneita ja laitteita teknologiayritysten sopimusvalmistajana. Makronin pääkonttori on Lahdessa, automaatiokeskusvalmistus Suomessa ja konepajavalmistus Virossa. Liikevaihtomme on 17 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee yli 100 ammattilaista. Makron - A Promise to Complete. www.makron.com
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/eda57186-7630-41e8-9b00-6961c6423e45/respond