Katujen kunnossapitotyöntekijä, Keravan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Keravan kaupungin katujen kunnossapitotiimiin kahta uutta kunnossapitotyöntekijää toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Kunnossapitotyöntekijän työtehtäviin kuuluu vaihtelevasti erilaisia kunnossapidon töitä talvi- ja kesäkaudella, kuten auraus, hiekoitus, lumenajo, liikennemerkkien korjaus sekä paikkaus- ja kivityöt. Tiimissä tehdään monenlaista muutakin työtä ja lopullinen tehtäväkenttä riippuukin hieman omasta osaamisestasi.

Vaadimme aiempaa kokemusta katujen kunnossapidosta ja eduksi katsotaan monipuolinen työkoneiden käyttötaito sekä kokemus viheralan töistä. Tehtävä vaatii hyvää yleiskuntoa, sillä työ on ajoittain kuormittavaa. Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset myös pitkäjänteisyyttä, hyvää hahmotuskykyä ja taitoa hallita laajojakin kokonaisuuksia. Tehtävään vaaditaan vähintään BC-ajokortti, digipiirturikortti ja kuljettajan ammattipätevyys. Lisäksi katsomme eduksi, jos sinulla on jo entuudestaan suoritettu alan ammattikoulutus, työturvallisuuskortti ja tieturva 1-koulutus. Tehtävä sisältää varallaoloa talvikaudella.

Odotamme hakijalta kiinnostusta tehtäväkenttää kohtaan, kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa ja positiivista asennetta.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista esimerkiksi oppisopimuskoulutuksella.

Työaika 38,25 h/vko. Tehtäväkohtainen palkka 2786,34 €/kk + mahdollinen ammattialalisä 4 tai 8 % ja työsuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaisesti. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Työpaikat voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä jos tehtäviin löytyy sopivat hakijat.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KERAVA-03-17-24/fi_FI