Ylilääkäri, Kalasataman terveysasema, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme tavoitteellista ja kehittämishaluista ylilääkäriä vakinaiseen virkaan Keskisen terveysasemalle Kalasataman yksikköön. Virka täytetään 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Saimme kolmannen ylilääkäriviran Kalasataman terveysasemalle. Ylilääkärinä kehität asiakaslähtöisiä avosairaanhoidon palveluja yhdessä osaavan henkilöstön ja Keskisen terveysaseman esihenkilöiden kanssa. Kalasataman terveysasemalla tehdään töitä tiimeissä terveys- ja hyvinvointimallin mukaisesti. Tiimeissä on lääkäreitä, hoitajia, fysioterapeutteja sekä mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajia. Moniammatillista työtämme tukevat terveys- ja hyvinvointikeskuksen muut toimijat: toimintaterapia, psykiatria ja päihdetyö, suun terveys, nuorten ja aikuisten sosiaalityö, vanhusten sosiaalineuvonta sekä maahanmuuttoyksikkö. Monialainen konsultaatio on helppoa, kun työtä tehdään saman katon alla.

Kalasataman terveysaseman väestöpohja on noin 131 000. Lääkäreitä terveysasemalla on 65. Lääkäreiden keskuudessa Kalasataman terveysasema on haluttu työpaikka. Sinun lisäksi Kalasataman terveysaseman johtotiimiin kuuluvat kaksi ylilääkäriä ja kolme osastonhoitajaa. Toivomme, että olet tiimihenkinen, innostunut ja innostava sekä hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Tarjoamme sinulle motivoivan työympäristön hyvin toimivassa johtotiimissä. Valintaa tehdessä eduksi katsotaan aikaisempi kokemus esihenkilö- ja kehittämistyöstä. Työaikasi on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa.

Kelpoisuusehto:

Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtamistehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-02-417-24