Liikunnanohjaaja, Palveluyhdistys Rateva ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sijaista liikunnanohjaajan työtehtäviin.
Etsimme aktiivista, innostavaa ja idearikasta liikunnanohjaajaa. Valmius ja koulutus yksilöllisen liikuntaneuvojan (PT) ja koulutetun hierojan työhön katsotaan suureksi eduksi.

Yhdistyksemme on alueen asukkaille tärkeä ja monipuolinen palveluntuottaja. Liikunta- ja hierontapalvelujen osalta asiakkaat ovat kaikenikäisiä. Etsimämme työntekijän päätehtävinä ovat liikunnanohjaus, liikuntaneuvonta ja liikuntapalveluiden kehittäminen. Kuntamme liikuntapalvelut elävät murroksessa, joten etsimämme henkilö pääsee kehittämään ja ideoimaan liikuntatarjontaamme kuntalaisten tarpeisiin sopivaksi.

Työ on ennen kaikkea käytännön ohjaustyötä vesiliikuntojen ja muiden ryhmäliikuntojen parissa, työ tehdään arkisin noin klo 8 - 19 välisenä aikana.

Työntekijältä odotamme innostavaa, aktiivista ja itsenäistä työskentelytapaa sekä kehittämismyönteistä ja kannustavaa työotetta. Hakemamme henkilö omaa hyvät vuorovaikutustaidot ja on yhteistyökykyinen. Henkilöllä on halu aktivoida kuntalaisia liikkumaan ja voimaan hyvin. Hän on avoin monipuoliselle työnkuvalle ja on valmis adaptoitumaan pienen työyhteisön muihin työtehtäviin, tarpeen niin vaatiessa, mahdollisuuksien mukaan, mm. loma-aikoina.

Pätevyysvaatimuksena liikunnanohjaajan perustutkinto (liikuntaneuvoja), liikunnanohjaaja AMK-tutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Ensiaputaidot tulee olla voimassa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:toimisto@rateva.fi