Lähihoitaja Mikkelin Validia-talolle, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle. Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Mikkelin Validia-taloon.

Oletko valmis aloittamaan uuden luvun elämässäsi lähihoitajana Validialla? Haemme nyt sitoutunutta ja innokasta lähihoitajaa osaksi ammattitaitoista tiimiämme. Työtä meillä voi tehdä 2- tai 3-vuoroisesti ja työt pääset aloittamaan sopimuksen mukaan. Sinua odottavat mukavat työkaverit, jotka ovat valmiita perehdyttämään sinut työhömme huolellisesti.

Mikkelin Validia-talo on ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, joka on koti 37 asukkaalle. Asiakkaamme ovat vammaisia ja vammautuneita henkilöitä, ja me Validialla mahdollistamme heidän omannäköisensä ja laadukkaan elämän. Meillä asukkaat ovat huipputyyppejä, jotka tekevät työpäivistä antoisia ja hauskoja. Tehtäviisi kuuluu asukkaiden päivittäisissä toimissa avustaminen, heidän hyvinvointinsa tukeminen ja yhteisöllisyyden edistäminen. Työtäsi ohjaa asiakkaan palveluiden toteuttamissuunnitelma, ja vastuullesi kuuluu myös lääkehoidon toteuttaminen ja päivittäinen kirjaaminen.

Meillä on ainutlaatuinen ilmapiiri - naurua ja yhdessä tekemisen meininkiä riittää! Tule osaksi tiimiämme, jossa inhimillisyys, luottamus ja oivallus (ILO) ovat toimintamme peruspilareita.

Tarjoamme sinulle
- Perehdytyksen osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan
- Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
- Sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan lisäksi mahdollisuuden pikapalkitsemiseen suoritusten ja tavoitteiden saavuttamisen ansiosta
- Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
- Työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon
- Kattavat työsuhde-edut mm. ePassi -edun, työsuhdepolkupyörän ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
- Koulutusmahdollisuuksia

Toivomme sinulta
- Aitoa kiinnostusta vammaistyöhön
- Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai alan opintoja
- Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Positiivista ja kehittymismyönteistä asennetta

Odotamme ILOlla yhteydenottoasi! Lähetä tietosi helposti hakulomakkeen kautta - näin varmistamme, että hakemuksesi pysyy turvassa tietosuojasyistä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Silja Manninen, puh. 044 478 4179 tai silja.manninen@validia.fi tai rekrytointikoordinaattori, puh. 044 478 4380 tai rekry@validia.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/4943646-lahihoitaja/applications/new