Toimintaterapeutti, Toimintakykyä tukevat palvelu, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Loimaan seudulla työskentelee kaksi toimintaterapeuttia, joista toinen tekee pääasiassa aikuisten ja toinen lasten toimintaterapia-arvioita, ohjauksia sekä terapiajaksoja.

Toimintaterapeutin tehtäviin kuuluu pääasiassa Loimaan seudun lapsiasiakkaiden lääkinnällisen kuntoutuksen toimintaterapia-arviot, lyhyet terapiajaksot ja väliarvioinnit. Arviointijakson tuloksista tehdään lausunto asiakkaalle ja yhteistyötahoille mm. kuntoutussuunnitelmien, diagnostisten tutkimusten ja kokonaiskuntoutuksen suunnittelun tueksi. Toimintaterapeutti osallistuu erilaisiin moniammatillisiin yhteistyöryhmiin asiantuntijana. Tehtävä edellyttää kykyä moniammatilliseen verkosto- ja työryhmätyöskentelyyn yksikön sisällä ja muiden eri palvelualueiden ammattilaisten kanssa sekä itsenäistä, joustavaa ja kehittämismyönteistä työotetta ja hyvää työn hallintaa.

Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön ja osaavien kollegoiden tuen työllesi sekä mielenkiintoisen tehtävän kuntoutuksen asiantuntijana. Alueellamme on yhteensä 6 toimintaterapeuttia, joilta on mahdollisuus saada kollegiaalista tukea. Lisäksi hyvinvointialueella on aktiivista moniammatillista ja toimintaterapeuttiverkoston kehittämistyötä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen toimintaterapeutin laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Pätevien hakijoiden puuttuessa hakijoiksi kelpuutetaan myös loppuvaiheen opiskelijat.

Loimaalle on hyvät junayhteydet Turusta ja aikataulut sopivat hyvin työpäivään. Oman auton käyttö työssä on ajoittain tarpeellista.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Eduksi katsomme kiinnostuneisuuden lasten puheterapia-arviointeihin ja etenkin terapiamuotojen kehittämiseen.

Työssä on mahdollisuus myös etätyöpäiviin ja osallistuminen kehittämistyöhön.

Asiantuntijapalveluissa tehdään tiivistä yhteistyötä kahden puheterapeutin ja fysioterapeuttien sekä perhekeskuksen moniammatillisen työryhmän kanssa. Työskentelytilat ovat tilavat ja moniammatillisen tiimin läheisyydessä. Ilmapiiri on rauhallinen ja innostunut.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-786-24/fi_FI