Lähihoitaja, Muonio, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 2445,97€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule lähihoitajan töihin Lappiin!

Haemme kolmea lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 12.1.2025 asti Muonion ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikköön Metsäniittyyn.

Ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö Metsäniitty on valmistunut syksyllä 2021. Metsäniityssä on 25 ikääntyneille tarkoitettua palveluasumisen paikkaa. Ympärivuorokautisen palveluasumisen lisäksi tarjotaan avopalveluina kotona asuville ikäihmisille tilapäistä asumispalvelua (vuorotteluhoitoa) sekä päivä- ja yöhoitoa. Palveluasumisen asukkaalla on fyysisen, psyykkisen, kognitiivisen ja/ tai sosiaalisen toimintakyvyn alentumista niin paljon, että hän tarvitsee ympärivuorokautista huolenpitoa ja valvontaa sekä hoitoa. Ympärivuorokautisen palveluasumisen yksiköissä asukkailla on oma asunto ja lisäksi käytössä yhteisiä tiloja.

Tarjotaksemme laadukasta ja asiakaskeskeistä hoitoa, näemme tärkeänä, että palveluasumisen työntekijöillä on aito kiinnostus ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen sekä joustava, kehittämismyönteinen ja lämmin työote sekä kyky toimia itsenäisesti. Arvostamme asiakkaan toimintakykyä edistävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto tai aikaisempi kouluasteinen koulutus. Otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat.

Sinulla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta. Lisäksi edellytämme ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Hygieniapassi luetaan eduksi.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 445,97 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä voidaan noudattaa koeaikaa, joka on enintään puolet palvelussuhteen kestosta.

Työntekijän on toimitettava nähtäväksi rikosrekisteriote iäkkäiden kanssa toimimista varten valvontalain 28§ mukaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Työpaikkamme on savuton, päihteetön ja hajusteeton.

Tervetuloa Tunturi-Lappiin osallistumaan ikäihmisten hyvään hoitoon heidän toiveitaan ja ajatuksiaan kunnioittaen!
Hae tehtävään Kuntarekry-palvelussa 30.09.2024 klo 15:00 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619988/fi_FI