Paikallisvartija, ISS Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme osaavaa PAIKALLISVARTIJAA tiimiimme Tikkurilaan!
Paikallisvartijana vastaat Tikkurilassa sijaitsevan avainasiakaskohteemme kulunvalvonnasta, asiakaspalvelusta ja opastamisesta sekä kohteiden valvonnasta turvateknisin järjestelmin. Vartijan tehtäviin kuuluvat myös sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa, kuten tulipalo- ja ensiaputilanteissa. Kuulut tiimiin, joka toteuttaa aula- ja virastomestaripalveluja. Työsuhde on kokoaikainen.
Tämä työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävän palkkaus määräytyy vartiointialan työehtosopimuksen mukaan (palkkaluokka 3) . Lisätietoa tehtävästä antaa palveluesimies Matias Rahkola (p. +358505757964, matias.rahkola@fi.issworld.com).

Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi hyödyntämällä monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä vartijana aloittaneen Veli-Pekan urapolusta https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/vartijasta-siivouksen-tuote-ja-tuloksellisuusjohtajaksi .
työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.
liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle.

Sinulta me odotamme

vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä omaat työtehtävän vaatiman tilannetajun ja reagointikyvyn.
vähintään yhden vuoden verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista paikallisvartiointi- ja aulapalvelutehtävistä.
turvallisuusalan / vartijan ammattitutkintoa tai turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkintoa.
voimassa olevaa vartijakorttia, EA 1 korttia ja kaasusumutin koulutusta.
erinomaista palveluasennetta ja paineensietokykyä.
b-ajokorttia.
sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen osaamista sekä hyvää suullista englannin kielen taitoa ja tyydyttävää suullista ruotsin kielen taitoa.
nuhteetonta taustaa; työsopimuksen edellytyksenä on perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäiseminen luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.

Hae täältä viimeistään 23.9.2024! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Lisää tarjoamiamme työmahdollisuuksia löydät osoitteesta tyopaikat.iss.fi.
Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS: laisia on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Turvallisuuspalveluiden ammattilaisena olet turvaamassa ihmisiä, tiloja ja asiakkaidemme mainetta. Panostamme paljon asiakaspalveluun: vartijanamme olet monesti tärkeä kontaktipiste ja ensivaikutelman luoja kiinteistön käyttäjälle.
Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 - ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://web103.reachmee.com/ext/I021/1907/main?site=9&validator=2f66ed9ad5d76e85e51c822409f63b1c&lang=FI&rmpage=apply&rmjob=2872&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol