Ohjaajia, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko kuntouttava työote vahvuutesi? Kiinnostaako sinua mielenterveystyö? Haemme nyt Koti Sykkeeseen lähihoitajia vakituisiin työsuhteisiin. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Koti Syke työpaikkana
Laukaassa sijaitseva Koti Syke tarjoaa tehostettua ympärivuorokautista asumispalvelua 19 mielenterveyskuntoutujalle. Koti Syke liittyi osaksi Esperiä lokakuussa 2024. Kiinteistö on moderni ja tarjoaa erinomaiset puitteet viihtyisälle ja toimivalle työympäristölle. Esperillä työskennellään toipumisorientaation mukaisesti, joten meillä sinulla on mahdollisuus syventyä MIELI-toipumisorientaation mukaiseen toimintaan ja kartuttaa osaamistasi tai vahvistaa sitä entisestään.

Työpäiväsi ohjaajana meillä
Ohjaajana sinulla on keskeinen rooli asukkaidemme mielenterveyden ja mielen hyvinvoinnin tukemisessa. Tehtäviisi kuuluu ohjaus- ja hoitotyö asukkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti sekä lääkehoidon turvallinen toteuttaminen osana kokonaisvaltaista kuntoutusta. Tarjoat jatkuvaa tukea ja ohjausta asiakkaille heidän päivittäisissä toiminnoissaan, kuten arjen hallinnassa ja sosiaalisissa kontakteissa. Suunnittelet ja toteutat yksilöllisiä tukitoimia ja kuntouttavia aktiviteetteja asukkaidemme tarpeiden pohjalta. Pyrit edistämään heidän osallisuuttaan ja osallistumistaan yhteisöllisiin toimintoihin ja harrastuksiin. Tämän lisäksi toimit läheisessä yhteistyössä asukkaiden läheisten ja moniammatillisen tiimin kanssa varmistaaksesi heidän kokonaisvaltaisen hyvinvointinsa ja kuntoutumisensa.

Tehtävä kokoaikainen vakituinen ja työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä, mutta tarvittaessa 3-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävässä edellytämme
-lähihoitajan tutkintoa
-voimassa olevia lääkelupia ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa
-vähintään toimivaa peruskielitaitoa suomeksi (B1-taso)
-katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin ja aikaisemman kokemuksen mielenterveys- ja päihdetyöstä tai suuntautumisen kyseiseen osaamisalaan opinnoissa

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote. Lisäksi tulemme edellyttämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorttia sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiltä asiakastietovarannon käyttöönoton yhteydessä. Toivomme, että sinulla on ymmärrystä erilaisista mielenterveyden haasteista ja näiden vaikutuksista kuntoutujan elämään ja toimintakykyyn.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?
- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, SATS Online -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.
- Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Meillä sinulla on mahdollisuus suorittaa mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto ja tarjoamme laajasti myös muita koulutuksia mm. mielenterveys-, päihde- ja riippuvuusosaamisen vahvistamisen ja neuropsykiatrisen osaamisen saralla.
- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!
Jätä hakemuksesi 30.9. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään. Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Simo Lamminsivu, p. 046 0202791, simo.lamminsivu@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4950127-ohjaajia-koti-syke