Putkiasentaja pikäaikaiseen työsuhteeseen, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme ammattitaitoista putkiasentajaa kotimaiselle rakennusalan asiakasyrityksellemme kokoaikaiseen (40h/vko) ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde on alkuun määräaikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus rekrytoitua suoraan asiakasyrityksellemme.

Putkiasentajana työtehtäviisi kuuluvat asuinhuoneistojen pesuhuoneiden kalustus- ja viemäröintitöitä. Odotamme osaamista näistä putkiasentajan perustehtävistä sekä juotostaitoa. Hitsausosaaminen katsotaan eduksi.

Toivomme, että sinulta löytyy:
- vastaavista työtehtävistä kokemusta (vähintään yhden vuoden ajalta)
- valmiutta työskennellä kohteissa itsenäisesti ja vastuullisesti
- vähintään auttava suomen kielen osaaminen

Eduksesi luemme:
- voimassa olevat tarvittavat ammattikortit (työturvallisuuskortti ja tulityökortti)
- b-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus

Tarjoamme työntekijälle osaamistasi vastaavan palkkauksen sekä vakaan ja luotettavan työnantajan varmistamaan, että perusasiat on kunnossa. Saat myös normaalia kattavamman työterveyshuollon.

Jos tämä herätti mielenkiintosi, niin älä epäröi hakea paikkaa jo tänään. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit hakea paikkaa jättämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Listaa hakemukseen työhistoriaasi ja kerro muutamalla lauseella, miksi tämä tehtävä herätti mielenkiintosi.

Kaikki lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta. Yhteydenotot tiistaisin ja torstaisin klo 9-11.

https://www.click-hp.fi/tyopaikat/20476
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/tyopaikat/20476