Sähkökärkimies / työnjohtaja, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt kärkimies taustan omaavaa sähkötyönjohtajaa automaatio- ja sähköalan asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudun alueelle.

Yritys on keskittynyt toimittamaan savunpoistojärjestelmiä sekä sähkö- ja automaatiokeskuksia kiinteistöihin sekä tehdas ympäristöön. Tulet toimimaan sähkötöiden työnjohtajana eri kohteissa. Taustaltasi voisit olla esimerkiksi sähköasentaja, jolla on kokemusta myös automaatiosta sekä kärkimiehenä toimimisesta. Tulet olemaan mukana sähköprojektien suunnittelussa, johtamisessa sekä valvonnassa. Tässä tehtävässä emme edellytä välttämättä insinööri taustaa.

Toivomme sinulta:

Kärkimies taustaa
     Vahvoja organisointi- sekä johtamistaitoja
     Itsenäistä työskentelyotetta
     Asiakaspalveluhenkisyyttä

Tarjoamme:

Toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen
     Mielenkiintoiset projektit sekä vastuullisen tehtävänkuvan
     Alan ammattilaiset ympärillesi
     Nuorekkaan työporukan

Yritys on toiminut alalla jo kymmeniä vuosia ja sen asiakaskunta on vakiintunutta. Yritys on keskittynyt asunto-, toimisto-, kauppakeskus- ja tehdasrakentamiseen liityviin urakointihankkeisiin ja niiden tehokkaaseen läpivientiin.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen prorekrytointi@henkilostomestarit.fi otsikolla Sähkötyönjohtaja. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Käy katsomassa työntekijävideomme suorarekrytoinnista

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/16604400