Lähihoitaja, Näthemmet, Vaasa, Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 24.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Näthemmet tuottaa sekä tehostettua että tuettua palveluasumista ruotsinkielisille henkilöille, joilla on kehitysvamma. Yksikössä on kuusi asukaspaikkaa, joista neljä paikkaa on ryhmäasumisen puolella ja kaksi paikkaa on tuettua asumista omissa erillisissä asunnoissa. Henkilökuntaan kuuluu palveluesimies, palveluvastaava sekä kuusi hoitajaa.

Näthemmet on asukkaiden koti ja siellä vietetään normaalia ja turvallista arkea kaikkine iloineen ja murheineen. Päivittäisen työn ja toiminnan perustana on asukasta arvostava kohtaaminen, ihmisarvon ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen, itsemääräämisoikeuden vahvistaminen ja edistää osallisuutta. Tavoitteena on, että jokainen asukas on vahvasti osallisena omassa elämässään.

Päivittäiseen työnkuvaan kuuluu asukkaiden perushoidon lisäksi mm. ohjaaminen sekä auttaminen arjen askareissa, lääkehoidosta huolehtiminen, ruoan valmistus sekä tilojen yleisestä siisteydestä huolehtiminen yhdessä asukkaiden kanssa. Hoitajan tehtäviin kuuluu myös yhteydenpito eri tahojen kanssa asukkaan asioiden hoidossa. Työ on kolmivuorotyötä.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta kehitysvammaisten parissa sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä mukavassa työyhteisössä, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön sekä työyhteisön ja lähiesimiehen tuen työskentelyyn.

Edellytämme myös voimassa olevaa lääkelupaa, hygieniapassi ja ensiaputaitoja (FH I).

Kelpoisuusvaatimus:
Lähihoitajan tutkinto tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun valtioneuvoston asetuksen (153/2016) mukainen tutkinto.
Tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito ruotsin kielessä.
Yksikkö on ruotsinkielinen.

Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukainen rokotussuoja. Lisäksi valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2. mom. tarkoitettu ote rikosrekisteristä.

Sovelletaan koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/OVPH-11-160-24/sv_SE