Keikkailija pakkaamotyöhön, Henkilöstöliiga Turku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakasyritykseemme keikkailijaa.

Asiakkaamme on elintarvikealan yritys, jolla on laaja valikoima tunnettuja ja maistuvia tuotteita. Etsimme nyt yrityksen osaavaan joukkoon työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työn kuvaus:

Pakkaajan työtehtävissä pääset työskentelemään monipuolisten tuotteiden parissa. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi pakkaamista, linjatyötä sekä muita vaihtuvia tuotannon töitä. Työ on reipastahtista, joten näppäräsormisuus sekä hyvä fyysinen peruskunto on työn edellytyksenä. Kullakin työntekijällä on oma selkeä vastuualueensa, mutta työtä tehdään ennen muuta tiiminä, jossa jokaisen työpanoksella on tärkeä merkitys tuotteiden valmistuksessa.

Työvuoroja on tarjolla keikkaluonteisesti, vuorot ovat useimmiten perjantai iltavuorossa, mutta toisinaan myös arkena aamuvuorossa. Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kesto pidempiaikaisesti.

Odotamme:

Tuotanto-tai pakkaamotyökokemus on eduksi, mutta ei tehtävässä menestymisen edellytys, sillä uusille työntekijöille tarjotaan kattava perehdytys sekä tiimin tuki. Toivomme reipasta ja omatoimista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa. Salmonellatodistus sekä hygieniapassi tulee hankkia mahdollisimman pian työn alkaessa.

Tarjoamme:

Tarjolla on mukava ja mielenkiintoinen keikkatyö. Tehtäviin annetaan perehdytys sekä tueksi mukava työyhteisö. Tarjoamme arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyä vielä paremmaksi alan ammattilaiseksi. Tehtävän palkkaus on vähintään TES:n mukainen, työkokemus ja koulutus huomioiden.

Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian.

Täytäthän hakemuksen ensisijaisesti kotisivuillamme www.henkilostoliiga.fi
Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen.

Tunnemme Työt ja Tekijät.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22161688