Tarvittaessa työhön kutsuttava myyjä Hyvinkään iC, Suomen Pelastusarmeijan Säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hyvinkään iCare sijaitsee keskeisellä paikalla kauppakeskus Willassa. Myymälä on lämminhenkinen hyväntekeväisyysmyymälä suurella sydämellä.

Työtehtävät sisältävät asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, tuotteiden esille laittoa, myytävän materiaalin läpikäyntiä sekä myymälätilan viihtyisyydestä ja positiivisesta asiakaskokemuksesta huolehtimista.

Toivoisimme sinulta kiinnostusta pukeutumiseen ja vaatemyymälän ylläpitoon sekä tietämystä materiaaleista, tuotemerkeistä ja hintatasosta. Olet positiivinen ja sinulla on aito halu työskennellä asiakaspalvelussa ja tehdä myyntityötä. Olet yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sitoudut työn tavoitteisiin ja olet kykenevä fyysiseen työskentelyyn. Edellytämme suomen kielen taitoa.

Sinua odottaa lämminhenkinen työyhteisö ja ihanat asiakkaat. Palkkaus kaupan alan TES (tuntipalkkaus). Työvuorot painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin, joten työ soveltuu hyvin myös esim. opiskelijalle tai toisen työn oheen.

Jos kiinnostus paikkaa kohtaan heräsi, lähetä hakemuksesi viimeistään 29.9.2024. Työt alkavat sopimuksen mukaan syys-lokakuussa.

Valintapäätös voidaan tehdä jo ennen varsinaisen hakuajan päättymistä, joten ole nopea!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.pelastusarmeija.fi/jobs/4939572-tarvittaessa-tyohon-kutsuttava-myyja-hyvinkaan-icare-secondhand-myymalaan