Valaistusprojektimyyjä/Avainasiakaspäällikkö, Onn, Kesko Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kiinnostunut asiakkaidemme liiketoiminnasta? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään nopeasti muuttuvissa tilanteissa paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Haemme K-ryhmään Onniselle Talotekniikka sähkö -yksikköön Vantaan Koivuhakaan aktiivista valaistustuotteiden myynnin vahvaa osaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on hoitaa valaistustuotteiden konsultoivaa palvelumyyntiä, asiakkainasi ovat sinulle nimetyt sähköurakoitsijat. Rakennat luottamukselliset suhteet asiakkaidesi organisaation eri tasoille. Ymmärrät asiakkaidesi liiketoiminnallisia haasteita ja tuet heidän toimintaansa ammattimaisen ja toimivan ratkaisutarjonnan kautta. Toimit yhteistyössä alan johtavien tavarantoimittajien kanssa.

Tarjoamme Sinulle
 - työnantajan, joka on vakaa ja vastuullinen vihreän siirtymän edelläkävijä - mahdollisuuden päästä kehittymään monipuolisesti teknisessä tukkukaupassa, talotekniikassa ja myynnistä - päästä yhdessä mahtavien asiakkaiden kanssa toteuttamaan Suomen suurimpia infra- ja rakennushankkeita ja siten turvaamaan suomalaisen yhteiskunnan toimintaa ja mahdollistamaan suomalaisille parempaa ja kestävämpää asuinympäristöä - Onnisen ja K-ryhmän kattavat henkilökuntaedut mm. K-henkilökunta-alennus, ruokailuetu, työterveyshuolto ja Epassi (liikunta-, kulttuuri-, ja työmatkaetu sekä etuja myös hyvinvointipalveluista)
Edellytämme Sinulta
 - myyntikokemusta ja aiempaa työkokemusta sekä näyttöä valaisinprojektiosaamisesta - vahvaa valaistustuotteiden sekä markkinoiden tuntemusta - tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta - asiakaslähtöisyyttä, aktiivista otetta ja oma-aloitteisuutta

Eduksesi on

- hyvä MS-Office osaaminen ja SAP-osaaminen - käytännön englannin ja ruotsin kielen taito - kyky johtaa omaa työtä ja innostaa muita - kyky työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Juha Hihnala, puh. 0407544468 torstaina 12.9. klo 9-10 ja tiistaina 17.9. klo 13-15.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 23.9.2024 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen koeajan aikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/252082/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer