Vastaava sosiaalityöntekijä, Paasikiven Nuorisokylän Säätiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Palkkaus: 4.306,58€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
VASTAAVA SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, KESKI-UUDENMAAN TURVAKOTI, KERAVA

Paasikiven Nuorisokylän Säätiö sr Keravalla on tuottanut lastensuojelun ja perheiden palveluja yli 80 vuoden ajan, https://ensijaturvakotienliitto.fi/paasikivennk/. Säätiö on Ensi- ja turvakotien liiton ja Lastensuojelun Keskusliiton jäsen. Paasikiven Nuorisokylän Säätiö sr on myös THL:n hyväksymä turvakotipalvelujen tuottaja. Säätiön ylläpitämä Keski-Uudenmaan turvakoti on valtion rahoituksella toimiva ympärivuorokautinen akuutin kriisityön yksikkö, joka tarjoaa välitöntä kriisiapua, ohjausta ja neuvontaa sekä ympärivuorokautista turvattua asumista lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille henkilöille ja perheille (www.thl.fi). Turvakoti sijaitsee erittäin hyvien liikenneyhteyksien varrella Keravan rautatieaseman vieressä.

Haemme nyt Keski-Uudenmaan turvakotiin

VASTAAVAA SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

turvakodin asiakastyön johtamiseen ja toteuttamiseen sekä turvakodin työryhmän lähiesihenkilöksi. Turvakotimme on pieni, 7:n perhepaikan kodinomainen yksikkö. Vastaavana sosiaalityöntekijänä pääset työskentelemään haastavan lähisuhdeväkivaltailmiön parissa, kehittämään osaamistasi ja edustamaan oman alasi asiantuntijatehtävissä yhteistyössä useiden verkostojen kanssa. Tukena työssä on valtakunnallinen THL:n koordinoima kollegaverkosto ja THL:n asiantuntijat. Tehtävässä on erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa sekä oman että työryhmän työn kehittämiseen. Työpaikka tarjoaa hyvät lisä- ja täydennyskoulutusmahdollisuudet. Työ ei sisällä päivystysvastuuta.

Arvostamme esimiestyön kokemusta, perehtyneisyyttä lähisuhdeväkivaltailmiöön ja lastensuojelutyöhön, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ohjata ja johtaa asiakastyön prosesseja sosiaali- ja terveysalan toimijaverkostoissa ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 3 §:ssä säädetty kelpoisuus (laillistettu sosiaalityöntekijä). Palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTA ry:n tes:in mukaisesti. Yleistyöaika. Tehtäväkohtainen peruspalkka on 4.306,58 €/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva kokemuslisä. Koeaika on 6 kk. Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia.

Hakemukset ja cv:t toimitetaan sähköpostitse perjantaihin 27.9.2024 klo 15.00 mennessä osoitteeseen anne.arkko@paasikivennk.fi. Lisätietoja puh. 09 - 2745 4610 ark. klo 8-16/ säätiön johtaja Anne Arkko.

Hae työpaikkaa osoitteesta