Lähihoitajan keikkatyö, Yrjö & Hanna Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Miltä kuulostaisi keikkailu mahtavassa työyhteisössä?

Haemme lähihoitajia keikkailemaan Eurakotiin. Vuorot ovat pääosin kahdessa vuorossa, mutta yövuorojakin on tarjolla.

Eurakoti on kodikas, turvallinen ja viihtyisä koti vanhuksille, jotka tarvitsevat hoivaa ympäri vuorokauden. Eurakoti sijaitsee aivan Euran keskustan tuntumassa ja meillä on 29 asukaspaikkaa. Eurakodissa häärää noin 20 innokasta ammattilaista hoidon, hoivan ja tukityön erilaisissa tehtävissä. Lisätietoja kodistamme pääset lukemaan: https://yrjojahanna.fi/kohteet/eurakoti/

Tehtävässä edellytämme lähihoitajan tutkintoa, hyvää suomen kielen taitoa ja voimassa olevia lääkelupia. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka mukaan maksamme kokemus- ja työvuorokohtaiset lisät sekä muut korvaukset. Palkkahaitari tässä tehtävässä on 14,50 €/t - 15,68 €/t.

Lisäkysymykset mahdolliselle tulevalle esihenkilöllesi: Johtaja Maarit Haverinen sähköpostitse maarit.haverinen@yrjojahanna.fi

Jätä hakemuksesi tehtävään 6.10.2024 mennessä. Hakulomakkeen täyttö vie vain muutaman minuutin. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toivottavasti näemme haastattelussa!

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.yrjojahanna.fi/jobs/4944302-lahihoitajia-keikkatyohon-eurakoti