Tukipalvelutyöntekijän keikkatyö, Eurakoti, Yrjö & Hanna Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tulisitko Eurakotiin keikkailevaksi tukipalvelutyöntekijäksi?

Työskentelet arkisin toisen tukipalvelutyöntekijän kanssa kahdessa lomittaisessa työvuorossa ja viikonloppuisin yksin keittiövastuussa.

Eurakoti on kodikas, turvallinen ja viihtyisä koti vanhuksille, jotka tarvitsevat hoivaa ympäri vuorokauden. Eurakoti sijaitsee aivan Euran keskustan tuntumassa ja meillä on 29 asukaspaikkaa. Eurakodissa häärää noin 20 innokasta ammattilaista hoidon, hoivan ja tukityön erilaisissa tehtävissä. Lisätietoja kodistamme pääset lukemaan: https://yrjojahanna.fi/kohteet/eurakoti/

Tässä tehtävässä tukipalvelutyöntekijänä tehtäviisi kuuluu mm. keittiötehtävät (ei valmistuskeittiö), asukashuoneiden siistiminen, yleisestä siisteydestä huolehtiminen sekä asukkaiden pyykkihuolto.

Tukipalvelutyöntekijöiden kohdalla esim. laitoshuoltajan tai keittiöalan koulutus on etu tehtävään hakiessa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa sekä hygieniapassia.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka mukaan maksamme kokemus- ja työvuorokohtaiset lisät sekä muut korvaukset. Palkkahaarukka on 13,29 €/t - 14,61€/t.

Jäikö jokin mietityttämään? Palveluesihenkilö Maarit Haverinen vastaa mielellään lisäkysymyksiisi sähköpostitse maarit.haverinen@yrjojahanna.fi

Jätä hakemuksesi tehtävään 6.10.2024 mennessä.

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ole nopea!

Toivottavasti näemme haastattelussa!

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.yrjojahanna.fi/jobs/4944212-tukipalvelutyontekijoita-keikkatoihin-eurakoti