Kokki, Ravintola Aanaar, Inari, Hotelli Inarin Kultahovi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ravintola Aanaar on arvostettu fine dining -ravintola Inarin kirkonkylällä, Juutuanjoen rannalla. Aanaar kertoo pohjoisen luonnon tarinaa palkittujen annostensa kautta.

Etsimme ammattitaitoista, laadukkaan ruoan valmistuksesta innostuvaa KOKKIA ravintola Aanaariin, joka sijaitsee Wilderness Hotel Juutuan yhteydessä Inarissa.

Keittiön sydän löytyy ympärillä olevasta "ruokakomerosta" - koskemattomasta arktisesta luonnosta. Lapin luonnon ja perinteiden arvostus toimii menun perustana.

Keittiö tarjoaa ainutlaatuisia annoksia, käyttäen kaikkea jäkälästä sekä väinönputkesta, joka on tärkeä kasvi saamelaisille. Lisääksi tarjolla on poronlihaa ja Inarijärvestä pyydettyä kalaa. Valitessamme raaka-aineita suosimme luomuvaihtoehtoja ja hankimme ne aina kun mahdollista paikallisilta tuottajilta ja keräilijöiltä. Kausittaisen menun avulla haluamme tutkia ympäröivän luonnon monimuotoisuutta kestävyys mielessä pitäen.

Olet etsimämme henkilö mikäli olet positiivisella asenteella varustettu ruoanlaiton ammattilainen, joka haluaa tarjota erinomaisia makuelämyksiä asiakkailleen myös sesongin ruuhkahuippuina.

Odotamme sinulta:

-Koulutuksen ja vahvan aiemman kokemuksen kokin työstä
   -Suomen kielen taitoa
   -Halua työskennellä osana upeaa tiimiä
   -Joustavuutta ja motivaatiota
   -Organisointi- ja priorisointitaitoja
   -Aiempi Fine Dining -kokemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

-Mahdollisuuden työskennellä palkitussa ravintolassa ja käyttää omaa luovuuttasi sekä puhtaita luonnon raaka-aineita annoksissa
   -Pätevät ja inspiroivat työkaverit ja esimiehen
   -Työpaikan henkeäsalpaavan kauniissa Inarin maisemissa
   -Baronan työetujen lisäksi työntekijöille tarjotaan hotellin omat henkilöstöedut.
   -Mahdollisuuden maksulliseen kimppamajoitukseen asiakkaalla

Työtä on tarjolla 112,5 tuntia kolmessa viikossa.

Jos tämä Aanaarin tehtävä ja aktiivinen elämä erämaan reunalla on sinun juttusi, tässä voi olla tarjolla elämäsi tilaisuus! Jätäthän hakemuksen sivuston kautta, emme valitettavasti käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66dfffc2a180d5001dbc5345