Siivousyrittäjä Kouvola (joustava lisätulomalli), Sevalia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 21.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mitä kotipalveluita voit tarjota asiakkaille Kouvolassa?

Tällä hetkellä kysyntää on eniten eniten siivouspalveluille kuten kotisiivous, muuttosiivous, ikkunapesu ja airbnb-siivous. Voit tarjota asiakkaille laajasti myös muita kotipalveluita. Voit tarjota asiakkaille mm. kodin ruoanlaittoapua, kodin järjestelyapua, juhlien järjestämisapua, pyykki- ja vaatehuoltoa, asiointiapua tai lemmikkien ulkoilutusta. Uusiakin kotiapuja lisätään palveluun tarpeen mukaan,

Miksi liittyä mukaan Kouvolassa?

Oma vapaus: Päätä aina itse, milloin ja mitä palvelua tarjoat asiakkaalle. Käytössäsi on helppokäyttöinen varausjärjestelmä, jonka avulla hallinnoit omaa aikatauluasi. Yhtä lailla päätät luonnollisesti itse palvelujesi hinnat.

Ei sitoutumista: Sinun ei tarvitse sitoutua tiettyyn työmäärään ja halutessasi voi myös helposti lopettaa toiminnan. Sopii toisen alan yrittäjälle ja yhtä hyvin palkkatyön oheen esimerkiksi henkilökohtaisille avustajille ja terveydenhuollon ammattilaiselle.

Ei aloitusmaksuja tai kiinteitä kuluja: Maksat vain toteutuneista ja asiakkaan maksamista maksuista palvelumaksun

Poikkeuksellisen helppo automatisoitu toimintamalli: Saat käyttöösi oman verkkokaupan, maksunvälityspalvelut, sähköisen varausjärjestelmän, markkinoinnin sekä laajan valikoiman muita tukipalveluita. Lisäksi on monia palveluita, jotka hoitavat edullisesti puolestasi kirjapidon, veroilmoituksen ja toiminimen perustamisen.

Mitä odotamme sinulta?

Asiakaspalveluhenkistä ja iloista luonnetta Halu auttaa, taito kuunnella ja vastata asiakkaiden tarpeisiin tehokkaasti

Oma-aloitteisuutta ja ehdotonta luotettavuutta Luotettavuus on kaiken toimintamme perusta

Ripeää ja tarkkaa työskentelyotetta - Työskentelet tarkasti ja ripeästi säilyttäen korkean laadun

Kiinnostuitko?

Jos toimintamallimme voisi sopia sinulle, tutustu siihen tarkemmin tilaamalla esite nettisivuillamme. Halutessasi voit olla meihin yhteydessä ja keskustella mahdollisuudesta liittyä kasvavaan joukkoomme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@sevalia.fi