Henkilökohtainen ohjaaja Kemijärvelle, Ammattiopisto Luovi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Kemijärvelle henkilökohtaista ohjaajaa työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaan (TELMA) koulutukseen.

TELMA-koulutusta toteutetaan Kemijärvellä satelliittiopetuksena. Satelliittiopetus tarkoittaa tiivistä yhteydenpitoa puhelimitse ja Teams-yhteydellä etäällä olevan opettajan kanssa siten, että ohjaaja ohjaa opiskelijaa toteuttamaan yhdessä suunnitellut tehtävät ja arjen toiminnot omalla paikkakunnalla. Työntekopaikka sijaitsee Kemijärven keskustan tuntumassa.

Erityinen tehtäväsi

Henkilökohtaisena ohjaajana toteutat yksilöllistä opintopolkua ohjattavan opiskelijan ja ammatillisen erityisopettajan kanssa. Työpariksesi saat paikkakunnalla työskentelevän toisen ohjaajan. Keskeistä työssäsi on opiskelijan yksilöllinen ohjaus ja tukeminen opiskelussa ja arkielämän tehtävissä yhdessä sovituissa oppimisympäristöissä. Lisäksi osallistut opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman laatimiseen ja yhteistyöhön hänen lähiverkostojensa kanssa. Tiivisyhteistyö takaa opiskelijoillemme parhaat mahdolliset oppimisen edellytykset.

Pääset lukemaan henkilökohtaisen ohjaajan tehtävistä työntekijöidemme kertomana tuoreesta artikkelista.

Olisiko tämä sinulle sopiva työ?

Työ voisi sopia sinulle, mikäli olet kiinnostunut ohjaustyöstä ja sinulta löytyy kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Sinulla voi olla sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan koulutus, mutta tärkeintä on myönteinen asenteesi tehtävää ja uuden oppimista kohtaan. Koet ohjaustyön mielekkääksi ja omaat halun sekä kiinnostuksen ohjata vaativaa erityistä tukea tarvitsevaa opiskelijaa. Olet yhteistyökykyinen ja sinulla on iloinen asenne työskentelyyn. Satelliittiopetuksen luonteen mukaisesti sinulla on myös sujuvat digitaidot.

Työsuhde on osa-aikainen (30h/vk) ja määräaikainen 15.6.2025 saakka. Työ alkaa mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löytyessä. Työsuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti ja tehtävän palkkaus on työkokemuksesi mukaan noin 1735-2010e/kk. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin noin klo 8-15 välillä.

Miksi tulisit juuri Luoville töihin?

Meillä saat hyvän mahdollisuuden kehittää osaamistasi vaativaa erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ohjaustyössä. Ohjaajan tehtävät tarjoavat sinulle loistavan tilaisuuden päästä osaksi ammatillisen erityisopetuksen arkea.

Meillä arvostetaan yhdessä tekemisen kulttuuria ja saat työhösi tukea moniammatillisesta ja osaavasta henkilöstöstämme. Arvoissamme ja arjessamme näkyvät luottamus, uudistajuus, osaaminen, välittäminen ja ilo. Haluamme edesauttaa työssä viihtymistäsi ajanmukaisilla työskentelyvälineillä, rennolla ilmapiirillä ja kehittymismahdollisuuksilla. Lue lisää Luovista työnantajana sivuiltamme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää järjestelmässämme täyttämällä yhteystietosi ja liittämällä mukaan CV:si, viimeistään sunnuntaina 22.9.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, sekä täytämme paikan heti soveltuvan henkilön löytyessä, joten toimithan pian, mikäli paikka herätti kiinnostuksesi! Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään hakuajan päättymisen jälkeen.

Heräsikö kysyttävää? Olen koulutuspäällikkö Sanna Heinonen ja tavoitat minut numerosta 040319 3020. Mikäli en pääse puhelusi hetkellä vastaamaan, jätäthän viestin, niin soitan sinulle takaisin.

Ammattiopisto Luovi

Ammattiopisto Luovi on yksityinen, valtakunnallisesti toimiva, Suomen suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Luovi toimii yli 900 ammattilaisen voimin noin 30 paikkakunnalla kautta maan. Meillä kaikki tekevät Erityistä tehtäväänsä suurella sydämellä, opiskelijoidemme hyväksi. Arvoissamme ja arjessamme näkyvät luottamus, uudistajuus, osaaminen, välittäminen ja ilo. Haluamme olla oman alamme edelläkävijä ja meillä on kehittävä tekemisen meininki. Käy tutustumassa Luoviin ja työntekijätarinoihimme sivuillamme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://luovi.solaforce.com/app/external/jobs/449?source=TE_PALVELUT