Sairaanhoitajan sijaisuus, Tyks Loimaan sairaala,, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 24.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yleislääketieteen ja kuntoutuksen osastopalveluiden toiminta on akuuttia. Potilaat ohjautuvat meille terveyskeskuslääkärien vastaanotoilta, Loimaan ja Tyksin päivystyksestä ja erikoissairaanhoidon osastoilta. Olemmekin profiloituneet akuuttihoitoon. Osastoillamme hoidetaan neurologisia, sisätautisia, geriatrisia, traumatologisia, ortopedisiä ja saattohoito-potilaita. Osastollamme on 24 potilaspaikkaa ja meillä on telemetriaseuranta-mahdollisuus.

Tehtäväkuvasi on laaja, opit joka päivä jotain uutta. Työskentelyäsi tukee moniammatillinen tiimi, siinä mukana on mm. fysioterapeutti. Osastollamme toimii myös osastofarmaseutti. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja käytössä on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu.

Toivomme sinulta innokkuutta omassa ammatissasi kehittymiseen, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sopeutumiskykyä ja joustavuutta. Eduksi katsomme ajantasalla olevaa lääkeosaamista (LOVe), mutta ei hätää; järjestämme mahdollisuuden suorittaa myös lääkeosaamisen työsuhteen alussa.

Kelpoimusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillisuus.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä (3-8%).

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkastetaan haastattelun yhteydessä. Jos tunnistat itsesi kuvauksesta ja haluat liittyä joukkoomme, täytä hakemus Kuntarekryssä pikaisesti!

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-04-498-24/fi_FI